Byten och Retur

Julhandla tryggt


20 December - sista beställningsdag för leverans innan jul*


Förlängt återköp / byten under jul.

Du har full ånger- och bytesrätt fram till den 8:e januari 2016, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick med alla lappar och etiketter. Självklart får du prova varan. Ångerrätt gäller inte underkläder.

Skicka julklappsbyte till annan mottagare.

Om ni vill få ert byte skickat till annan mottagare än den som uppgavs på beställningen finns det möjlighet att ändra namn och adress på returblanketten som bifogas i paketet.

Allmänna villkor


Byte

Vid byten så fyller ni i returblanketten som bifogats i ert paket, var noga med att alltid skriva ut artikelnummer och storlek på varan som ni önskar byta till, och skicka sedan med blanketten till oss. Vi meddelar er via e-mail när vi skickat ert byte. Använd alltid vår returfraktsedel som bifogats i er försändelse. Ingen extra kostnad tillkommer vid byten.

Retur

Johnells tillämpar Distansavtalslagen, det innebär att ni som kund har rätt till 14 dagars returrätt utan speciell anledning (gäller ej underkläder). Varan ska returneras i oförändrat skick, med alla prislappar kvar och i originalemballaget. Johnells förbehåller sig rätten att debitera kund om något skulle saknas. Fyll i returblanketten som bifogats i ert paket och använd alltid vår returfraktsedel som även den bifogats i er försändelse. Johnells drar av 50kr i fraktkostnad vid återköp. Returer som skickas mot postförskott löses ej ut. Så snart vi har återfått varan så skapar vi er återbetalning.

Produktens skick

Vi ber dig att hantera varan försiktigt för att undvika risken att bli ersättningsskyldig till oss om du vill ångra ditt köp. Du är ansvarig för den värdeminskning som uppstår om du hanterar varan i större omfattning än vad som är nödvändigt för att fastställa varans egenskaper och funktion. Om du skickar tillbaka en vara som har skadats, förändrats eller av annan anledning inte går att återställa till sitt ursprungliga skick, och vi inte kan sälja den igen som ny, kommer vi att debitera dig den kostnad som värdeminskningen innebär för oss (upp till 80% av värdet). För att undvika betalningsskyldighet om du ångrar dig ber vi dig därför att inte använda produkten förrän du bestämt att du vill behålla produkten.*Vi reserverar oss för slutförsäljning. Vid slutförsäljning kontaktar vi er snaras via mail.

Inga produkter hittades, titta gärna vidare

1-3 dagars leverans Fri frakt & Fria byten* Samla bonus i kundklubben