Frakt och Leverans

Frakt

Alla våra paket skickas med Postnord och en SMS- eller brevavisering skickas till er när paketet finns att hämta ut på närmsta Postnord-ombud. Vi erbjuder fri frakt samt fria byten och vid återköp drar vi av 50kr i returfraktkostnad. Använd alltid vår fraktsedel vid byten och retur. Om ni av någon anledning inte löser ut ert paket får ni betala kostnaderna för frakt och eventuell postförskottsavgift. Tänk på att liggtiden på Postnord har förkortats till 14 dagar. Vid outlöst paket debiteras en avgift i efterskott, för närvarande på 300kr.

Leverans

Leveranstid

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar, vid eventuella avvikelser kontaktar vi er. Johnells kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt.

Leveransförsening

Om leveransförsening av någon anledning uppstår kommer vi att kontakta er. Givetvis kommer vi att göra allt vi kan för att leverera er beställning så snabbt som möjligt. Som kund har ni rätt att häva köp vid omfattande leveransförseningar. Det kan uppstå situationer som gör det omöjligt för oss att fullfölja en beställning, exempelvis om våra leverantörer inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss. Johnells förbehåller sig rätten att friskriva sig från ersättning till kund vid sådana situationer eller vid leveransförsening.

4649 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans
3-5 vardagars leverans Fri frakt över 499kr* Öppet köp t.o.m. 8/1