JOBBA HOS OSS

LEDIGA TJÄNSTER

Butikschef - Skärholmen

Vi strävar nu mot nya mål och söker dig som vill vara med om en spännande resa med en butik under utveckling.

Som BC hos Johnells ansvarar du för den övergripande driften av butiken, att försäljningsmålen nås, att butiken håller given standard, Du följer upp nyckeltal, uppmärksammar negativa trender och föreslår förbättringar. Du leder, informerar och inspirerar dina medarbetare.

Du förstår värdet av genuint kundbemötande och brinner för service, du coachar ditt team att överträffa kundens förväntningar.

I dina arbetsuppgifter ingår även bemanning, schemaläggning (vi arbetar i Quinyx) och administration kring varuleveranser och lager (vi arbetar med Bridge) och fakturor (via Hogia).

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och effektiv. Du har lätt för att kommunicera med andra människor, vare sig det är med kunder, medarbetare eller leverantörer, och du trivs i en roll där du har fullt ansvar för butikens kunder.

Du har dokumenterad erfarenhet av butikschefsarbete. Du har även vana av rekrytering, upplärning och utvecklingssamtal.

Johnells erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i en växande koncern. Tjänsten är heltid tillsvidareanställning med tillträde så fort som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan till [email protected]

Johnells är en av Sveriges största butikskedjor för märkeskläder & skor. Vi finns idag i Kungens Kurva, Skärholmen, Kista, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Linköping, Örebro samt på webben. I augusti öppnar vi även i Västerås

Inga produkter hittades, titta gärna vidare

1-3 dagars leverans Fri frakt & Fria byten* Samla bonus i kundklubben