CookiesFör att förbättra upplevelsen på Johnells.se använder vi cookies. Genom att använda Johnells.se godkänner du detta.

 • 1-3 dagars leverans
 • Samla bonus i kundklubben
 • Fri frakt & Fria byten
 • credit-cardPresentkort
 • newspaper-oThe Journal
 • phoneKundservice
 • map-markerButiker
 • info-circleOm Johnells

Säljare - Kungens Kurva


Johnells söker nu säljare till Kungens Kurva-butiken i Stockholm.

Johnells är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus. Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande och med ett vasst säljteam då är det här rätt jobb för dig.

Som säljare ansvarar du för Johnells helhetsintryck. Du är en viktig person i vårt pågående utvecklingsarbete i att bli bäst i Sverige inom Service och kvalité.

Som säljare ansvar du för kundupplevelsen, försäljning, butiksrutiner, medlemsregister samt att rekrytera nya företagskunder för att utveckla och uppfylla resultat och uppställda mål inom koncernen. Du lyfter och utvecklar Johnells och butikens känsla med säljstrategier, kundintresse och våra riktlinjer för att säkerställa konkurrenskraftiga upplevelser inom personligt möte, service och kvalité.

Du har delat ansvar för butiksrutiner och kommunikation med lager, webshop och inköpsgrupp.

Ansvarsområden

* Försäljning
* Kundupplevelse
* Butik & kassa rutiner
* Rekrytering av företagskunder

Du har fyra direktrapporterande medarbetare och du rapporterar till Butikschef i den avsatta butiken. Viss resa och sälj i närliggande butiker ingår i tjänsten.

Din bakgrund

Personen vi söker har djup erfarenhet inom sälj. Du är en trogen och trygg säljare med såväl traditionell service samt nya sätt att lyfta kundens förväntningar. Vidare har du erfarenhet av merförsäljning, nyckeltal, varumärken, kundhantering och varuhantering. Om du har jobbat med Lindbak eller Quinyx är det meriterande.

Du har grundläggande gymnasiebetyg och gärna akademisk examen inom relevant område tex sälj, mode men rätt arbetslivserfarenhet väger tyngre. Personliga egenskaper är också viktiga och driv och can-do attityd är mycket viktigt. Utmärkt skriftlig och muntlig kompetens på svenska och engelska krävs för tjänsten.

Din profil

Som person skulle du beskriva dig som en duktig säljare med en empatisk och sinne för människor och mode. Du upplevs som inspirerande och har lätt för att navigera mellan olika parters intressen och önskningar/krav. Du har också lätt att sätta dig in i verksamheten och översätta dessa insikter till kund-behov.

Vidare beskriver dig själv som självgående, prestigelös och med stort driv. Att kunna arbeta med detaljer såväl som helheten är en självklarhet för dig.

Din ansökan

Butiken i Kungens Kurva samarbetar med Johnells webben i denna rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Johnells Alice Högbom.

Johnells kundservice kan tyvärr inte ta emot frågor gällande tjänsterna.

Sista ansökningsdag är 2019-09-04. Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag.

Välkommen att söka en spännande och utvecklande tjänst hos ett intressant företag med ett starkt varumärke och en spännande resa framåt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Din nya arbetsgivare

Johnells är en av Sveriges äldsta och bäst etablerade multibrand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger of Sweden med flera. På Johnells jobbar vi oavbrutet med att söka upp och handplocka plagg från nya trender samtidigt som vi värnar traditioner, kvalitéer och klassiska snitt. Johnells etablerades 1893 och har idag ett flertal butiker runt Mälardalen och en webbshop.

Kontakt: Alice Högbom
alice.hogbom@johnells.se
0706245564

Gabriella Wilsson
gabriellawilsson@gmail.com
0704690149

Ansök

Sociala Medier

Varför Johnells.se?

 • - 1-3 dagars leverans
 • - Fri frakt & fria byten
 • - Samla bonus i kundklubben

HANDLA TRYGGT & SMIDIGT

Välj det betalsätt som passar dig med Klarna. Johnells skickar dina paket med PostNord till ett serviceställe nära din adress. Du får alltid med en fraktsedel i ditt paket för smidiga returer och byten!

Kundservice

 • FAQ
 • Kontakta oss
 • Retur & byte
 • Köpvillkor
 • Dunguide
 • #yesjohnells

Johnells.se drivs av Aroporth AB Org nr. 556680-9439 Ett dotterbolag till Anders Johnell AB Org nr. 556029-7813

Powered by Jetshop