Förlängt öppet köp t.o.m. 7 januari. Läs mer

Förlängt öppet köp t.o.m. 7 januari. Läs mer

 

Frakt, Returer och Byten


Frakt

Johnells erbjuder fri frakt när du handlar produkter till ordinarie pris. Vid köp innehållandes prisnedsatta varor mellan 50-70% rabatt tillkommer en fraktavgift à 69 kr. Vid återköp/retur tillkommer fraktkostnad à 49 kr (gratis returfrakt för medlemmar) när du använder den medskickade fraktsedeln. Du kan även kostnadsfritt lämna din retur i någon av våra butiker. Byten är alltid fraktfria, oavsett om du handlat ordinarie eller rabatterade varor. Vi rekommenderar att man alltid använder vår fraktsedel vid byten och retur. Vid köp som företagskund kostar frakten 99 kr.

Gällande paket med ett högre värde än 2999 krävs att kunden identifierar sig med mobilt bankid för att bekräfta leveransen hem och till Box med Budbee.

SNABBT BYTE

Om du vill byta snabbt och smidigt lägger du enklast en ny beställning på det önskade bytet. Du behöver inte ligga ute med mellanskillnaden om du betalar med Klarna faktura eller delbetalning. Gör så här:

- Lägg en beställning på det du önskar byta till och välj det betalsätt som passar dig.
- Skicka tillbaka den varan du vill byta ut och kryssa i "Snabbt byte" på returnotan.
- När din retur inkommit och behandlats av oss justerar vi din faktura/betalning hos Klarna. Ingen extra avgift för returfrakt tillkommer! En bekräftelse skickas även till din e-post.

VANLIGT BYTE

Skicka in den vara du vill byta och fyll i vad du önskar byta till på returnotan. Observera att den nya varan måste kosta lika mycket eller mindre än den du returnerat. Vill du byta till en dyrare vara går det bra genom att göra ett snabbyte (se ovan).

RETUR/ÖPPET KÖP

När du handlar på johnells.se har du alltid 14 dagars ångerrätt. Vi bifogar en returblankett samt en returfraktsedel i våra paket när ni väljer leveranssätt Postnord. Med leveranssätt Budbee följer ni länken i sms:et eller väljer returalternativ i appen (ingen returfraktsedel krävs). Vid retur eller byte så fyller du i returblanketten som du sedan skickar med i ditt paket. Vid retur tillkommer en avgift på 49 kr (gratis returfrakt för medlemmar) som läggs på fakturan/debiteras din betalning. Du kan även kostnadsfritt lämna din retur i någon av våra butiker.

OUTLÖSTA PAKET

För paket som inte löses/hämtas ut hos ombud förbehåller vi oss rätten att i efterskott debitera dig som kund 300 kr för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader. Var därför noga med att hämta ut ditt paket i tid. Paketet finns att hämta hos ombudet i 7 dagar innan det skickas tillbaka till oss.

1-3 dagars leverans Fri frakt & Fria byten* Samla bonus i kundklubben