Höstjackor

Höstjackor är oftast vatten- och vindavstötande för att klara av höstens regn och rusk. Lättfodrade för att klara av allt från fina höstdagar, till lite kyligare dagar. Välj mellan flera handplockade höstjackor i flera stilar och färger, från flera välkända märken. Alla tillverkade i högsta kvalitét.
149 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Höstjackan är mannens bästa vän

När du ska hitta en snygg och varm höstjacka ska du börja med att kika in bland årets trendiga höstjackor. Där hittar du de senaste, snyggaste, skönaste, coolaste, ballaste, finaste höstjackorna du kan tänka dig.


Hett hösttips

Äger du en svart höstjacka? Komplettera gärna din garderob med en elegant fodrad höstjacka eller en tunnare dunjacka i en rolig färg för kyliga höstkvällar. Flera av våra höstjackor har bra bröstfickor, innerfickor och smarta framfickor med dragkedja. Bland annat våra uppskattade jackor från Sail Racing.


Nytt är nytt och kommer aldrig mer igen

Är det dags att testa något nytt i höst? Varför inte en rutig eller en beige höstjacka. Kolla även in våra populära märkesjackor och andra prisvärda höstjackor på rea.


FAQ


Vilken höstjacka är bäst?

Höstvädret har en förmåga att skapa kaos i jackplaneringen. Ena minuten är sommarvärmen på väg tillbaka, nästa minut blåser det iskalla vindar runt husknuten. Därför är vårt bästa hösttips att ha flera olika höstjackor i garderoben, en för varje väder. Är du en typisk utomhuskille som är ute långa stunder ska du helt klart välja en tunn höstjacka som gör att du kan röra dig fritt. Behöver du ta av dig jackan kan du med fördel knyta den runt höften en stund, framförallt med de höstjackor som har fleecefodrade jerseyärmar. Kommer du däremot att stå stilla utomhus långa perioder bör du välja en tjock höstjacka.


Hur slipper man frysa på hösten?

Blir du lätt frusen när kylan sveper in över landet så ska du titta närmare på våra lite tjockare höstjackor som är vindtäta och vattenavstötande. Då är du bättre rustad för höstens blåst och regn och rusk och väta och galenskap. Oavsett om du föredrar en lång höstrock eller en klassisk höstjacka kan du alltid variera dig med olika trendiga modeller hos Johnells.


Hur väljer man storlek på höstjackan?

Under specifikationer kan du läsa mer om jackans form, om det är en smal eller vid passform. Utgå från vad du normalt sett trivs i och köp samma eller välj att gå ned eller upp i storlek beroende på vilken passform plagget har.

3-5 vardagars leverans Fri frakt över 499kr* Öppet köp t.o.m. 8/1