Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Tröjor & Hoodies herr

Tröjor kan man aldrig få för många av. En snygg tröja kan enkelt lyfta vilken stil som helst. För den sportiga mannen så har vi collegetröjor i bomull, till den mer klassiska looken kan du istället välja en kabelstickad tröja i merinoull, och vill du vara lite mer vågad så gör du rätt i att välja en mönstrad sweatshirt som sticker ut. Med ett stort utbud av tröjor för herr gör vi det enkelt för dig att hitta en tröja som passar dig och din stil.

Välj mellan ett flertal färger och stilar från välkända kvalitetsmärken.

546 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Är det dags att hitta en ny favorittröja – en riktigt mjuk och härlig herrtröja? Våra storsäljare just nu är inte oväntat hoodie, fleecetröja och sweatshirt i olika färger. Populära är även tröja med dragkedja, tröja med krage och tröja i mjuk ull. Om du vill få tag i en snygg tröja över skjorta ska du med fördel välja en tunn tröja i merinoull som lätt glider ner över din skjorta. Vill du ha något mer uppseendeväckande ska du kolla in en ärmlös tröja, stickad väst, tröja med tryck eller en tröja som fungerar som jacka. Eller varför inte en tröja i mjuk pile med hög krage och dragkedja upptill. Spana in om det finns några herrtröjor på rea i vår outlet.


---


FAQ


Vad är det för skillnad mellan sweatshirt och tröjor?

Tröjor och sweatshirts har många saker gemensamt. De bärs av många människor i alla åldrar, kön, stilar och social tillhörighet. En tröja bedöms vara ett långärmat plagg som täcker överkroppen, både området kring bröst och ner över armarna. Tröjan kan bäras som ett fristående plagg eller med en tunn t-shirt under. Tröjor har sällan knappar, snören eller blixtlås. De är oftast gjorda i materialen bomull, syntet, ull, jersey eller en kombination av dessa. Sweatshirts i blandmaterial började som ett populärt plagg i sportsammanhang, vanligtvis ihop med så kallade sweatpants eller svettbyxor. Idrottare älskade plagget på grund av att det absorberar svett och förenklar kroppsrörelser under träning. Förutom rörlighet och svettabsorption är sweatshirts även ett bra val i lite kyligare klimat, framförallt tack vare den goda fuktgenomsläppningen. På grund av sin flexibilitet blev sweatshirten snabbt en del av vår vardagliga garderob. De sweatshirts som fortfarande tillverkas i blandmaterial ger en mjuk och lyxig känsla, medan de i bomull bjuder på en mer elegant feeling.


---


Vad är det för skillnad mellan jumpers och tröjor?

En vanlig tröja är långärmad och täcker överkroppen. Tröjor har sällan knappar, snören eller blixtlås och kan bäras fristående eller med en t-shirt under. De är ofta gjorda i följande material: bomull, syntet, ull, jersey eller en mix av dessa.

Jumprar blev populära som sköna sporttröjor i början av förra seklet. Nuförtiden är det främst ett damplagg som övergett sina sportgener och dyker upp nästintill i alla sociala sammanhang. Jumpern är en kort och figursydd tröja, oftast rundhalsad, med långa eller korta ärmar. Ordet jumper kommer från Storbritannien. I USA är ”a jumper” en ärmlös klänning som bärs utanpå en topp.

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben