Kundklubb

Som medlem i Johnells kundklubb får du bland annat: Bonus från första kronan, Förtur på rea, Exklusiva erbjudanden

Medlemsvillkor

Som tack för att du handlar hos Johnells vill vi belöna dig med bonus. Du samlar 5-10% i bonus på allt du köper till ordinarie pris. 1 kr ger dig 1 poäng.

Bonusen betalas ut två gånger om året den 15/3 och den 15/9 och går att lösa in mot varor i valfri Johnells-butik eller på Johnells.se. Bonusen skickas till dig via e-post.

Ansök om medlemskap i våra butiker eller på Johnells.se

Bonusnivåer

Den första nivån upp till 15 000 poäng erhåller du 5% bonus.
Nästa nivå gäller upp till 30 000 poäng och ger dig 7% bonus.
Över 30 000 poäng så har du nått den högsta nivån vilket ger dig 10% bonus på dina inköp.

Räkneexempel vid 35000 poäng:
5% rabatt på 15000 = 750kr
7% rabatt på 15000 = 1050kr
10% rabatt på 5000 = 500kr
Bonuscheck = 2300kr

Villkor

  • Medlemskap i kundklubben är gratis.
  • Bonusen är personlig och kan endast utnyttjas av medlem i valfri Johnells butik eller på Johnells.se.
  • Lägsta ålder för medlemskap är 16 år.
  • Bonus ges endast på köp till ordinarie pris.
  • Alla personuppgifter hanteras enligt GDPR
  • Johnells får vidta ändringar i medlemsvillkoren.


medlemsvillkor

KOMMUNIKATION OCH ERBJUDANDEN

Som medlem i Johnells Kundklubb får du personligt anpassade erbjudanden, information om kampanjer och aktuell bonus skickade till dig. Du får även produktrekommendationer, inbjudningar till eventuella events och annan nödvändig information till dig som medlem.

Den främsta kommunikationskanalen är via e-post, sms och johnells.se men det händer att kommunikationen kan ske via andra plattformar och externa webbsidor som till exempel Facebook och Instagram. Observera att bonus alltid skickas via e-post.

För att ändra dina kontaktuppgifter eller vilka kommunikationssätt du önskar att vi använder oss av kan du enkelt logga in på Mina Sidor eller kontakta [email protected]

De personuppgifter du lämnar in till oss vid registrering av ditt medlemskap samt köp, till exempel köphistorik, namn, e-postadress, telefonnummer, bostadsort, ålder och kön, ligger till grund för den behandling vi utför för att kunna ge dig en personlig upplevelse av Johnells samt ge dig personliga erbjudanden och bonus. Behandlingen kan också ligga till grund för de produkter vi kan komma att köpa in och vilka kampanjer vi planerar. För att kunna göra detta måste vi samla in personuppgifter om dig. Detta gör i samband med din registrering och dina köp.

Uppgifterna finns kvar i våra register så länge du är kvar hos oss som aktiv medlem. Ser vi ingen aktivitet på ditt medlemskap under 24 månader tas medlemskapet bort och dina personuppgifter raderas. Uppgifter om köp sparas dock i totalt 36 månader efter köptillfället för eventuell hantering av reklamation.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

REDAN MEDLEM?

Då är dina onlineköp redan bonusgrundande och du behöver inte registrera dig på nytt.

GILTIGHET OCH AVSLUT

Ditt medlemskap i Johnells Kundklubb gäller tillsvidare eller tills dess att du som medlem väljer att avsluta ditt medlemskap. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom Mina Sidor eller genom att kontakta [email protected]

Johnells förbehåller sig rätten att säga upp medlemskap vid misstanke om missbruk.

1-3 dagars leverans Fri frakt & Fria byten* Samla bonus i kundklubben