Lediga Tjänster

VI SÖKER DIG SOM VILL VARA TREVLIG PÅ JOBBET OCH SOM SÄTTER KUNDEN I FOKUS!

Johnells söker nu en ny medarbetare till vår Kundservice. Vill du jobba med kundservice och innesälj, trivs du med administration och har ett intresse för mode? Då har vi en spännande tjänst till dig på en av Sveriges ledande kedjor för märkeskläder.

Du kommer att arbeta i en bred roll där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Hantera varierande serviceärenden och försäljning via telefon, mail och chat.
- Stötta kunden i självservicesituationer.
- Arbeta med att ytterligare förbättra och säkerställa kundnöjdheten.
- Ha daglig kontakt med våra samarbetspartners tex Klarna och våra speditörer.
- Vara spindeln i nätet för våra 10 fysiska butiker och vårt Centrallager.

Vem är du?

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift (även norska är meriterande) samt är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande, noggrann och tidvis stresstålig. Vi ser även att du har ett driv att utvecklas i din roll, individuellt och tillsammans med dina kollegor.

Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterade områden, gärna inom kundtjänst, Backoffice eller liknande. Har du erfarenhet av modebranschen är detta meriterande, men det är inget krav. Vi ser även att du har lätt att sätta dig in i nya system då du kommer att arbeta i flera olika parallellt. Inledningsvis får du ett par veckors internutbildning i system och i arbetssätt. Arbetsplatsen är förlagd till Södertälje, tjänsten är en heltid vardagar 8-17. Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan till [email protected] senast den 26 februari. Urvalet kommer ske löpande.

Om Johnells

Johnells är en av Sveriges äldsta och bäst etablerade multi brand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som Gant, Hugo Boss, Eton, Tiger m.fl. På Johnells jobbar vi oavbrutet med att söka upp och handplocka plagg från nya trender samtidigt som vi värnar traditioner, kvalitéer och klassiska snitt. Johnells etablerades 1893 och har idag ett flertal butiker runt Mälardalen och en webbshop.

 
1-3 dagars leverans Fri frakt & Fria byten* Samla bonus i kundklubben