Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Cardigans herr

En cardigan är ett klassiskt plagg, uppkallat av James Brudenell, 7:e Earlen av Cardigan. Det som kännetecknar en cardigan är det stickade materialet och öppningen fram. Plagget är både stiligt och mysigt. Bärs med fördel över en skjorta eller under kavajen. Välj mellan flera handplockade cardigans, från flera av världens största märken. Alla tillverkade i högsta kvalitét.
40 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Varför är cardigans så hett just nu?

Cardigans är det ultimata allroundplagget av flera anledningar. Den är enkel att ta på och av sig. Du kan bära den öppen eller knäppa den helt. Du kan knäppa en knapp. Eller tre. Många knäpper alla knappar utom den nedersta. Vissa cardigans har en snygg dragkedja istället för knappar. En cardigan visar även upp vad du har på dig under; vilken skjorta eller tröja du har valt att bära till din cardigan herr för att förstärka din look. En tunn cardigan tar även liten plats i packningen och kan på så sätt rädda en fin sommarkväll utomhus när solens strålar slutat värma. Du drar bara på dig din cardigan och fortsätter att njuta av vad kvällen erbjuder.


Vad kan man ha på sig under cardigans?

Vill du känna dig uppklädd och avslappnad på samma gång rekommenderar vi att du bär en skjorta under din cardigan. Inget är så stiligt som en välstruken skjorta under en tunn cardigan. Prova dig fram med olika skjortfärger till dina cardigans herr i olika färger. Ju närmare färgerna kommer varandra i associationsskalan desto lugnare uttryck får du i andras ögon. Att mixa ihop jordfärger med varandra är alltid ett bra tips när du ska toppa din cardigan-look. Vill du utmana lite kan du bära en t-shirt med tryck under en ribbstickad cardigan i lammull och knäppning med stora knappar.


På Johnells har vi ett bra urval av cardigans i olika material och tjocklekar, vilket gör att du enklare kan hitta rätt cardigan herr för just ditt tillfälle och årstid. När du valt en cardigan från Johnells finns det stora chanser att du funnit ett plagg som blir en av dina nya favoriter i garderoben. Ta en titt på de olika stilar för cardigan outfits som kommer att bli ett utsökt tillskott till din garderob.

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben