T-shirts med tryck

Från den ursprungliga enfärgade t-shirten, kom på från 1940-talet de första med tryck. De har genom åren används från att sprida budskap till vandrande reklampelare med företags logotyper. Idag är den en blandning av det mesta. Från enkla logotyp tryck till de mest fantasifulla mönster och stilar. Välj mellan flera handplockade t-shirts med tryck, från flera av världens största märken. Alla tillverkade i högsta kvalitét.
155 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

HÖGTRYCK FÖR T-SHIRTS MED TRYCK!

Ingen vet hur många olika subkulturer som har omringat t-shirten med tryck på bröstet genom åren (den har ju hängt med i några år nu). Många har i alla fall upptäckt styrkan med t-shirten som uttrycksmedel, både på ett personligt plan och som ett sociopolitiskt vapen. Du visar helt enkelt upp din personlighet, din ståndpunkt – vad du gillar, din hyllning, din protest – på bröstet. T-shirten är ett tidlöst plagg för att berätta för världen vem du är och vad du står för.

När man tänker på t-shirt med coolt tryck kanske inte tankarna i första hand hamnar på BOSS, Armani, Tommy Hilfiger eller Sail Racing. Men då får man kanske tänka om, i alla fall lite grand. För flera av dessa klassiska klädmärken börjar så smått leka med sin logotyp som motiv på t-shirten på bröst och rygg.


Okej, de vinner kanske inga utanför-boxen-designtävlingar. Men många t-shirtdesigners hos dessa mer eller mindre kända varumärken använder nu sin egen logga på ett kul sätt för att individualisera tröjans laddning och addera färg och form för att skapa mer personliga avtryck och uttryck.


Exempelvis har Napapijri, Parajumpers, Moschino och Lacoste (i samarbete med gamla svenskspelet Minecraft) lagt ned extra energi på att lyckas med detta. Dsquared2, Moose Knuckles och Moschino är andra märken som gillar t-shirt med tryck på ryggen och bröstet.


Variationerna kan tyckas oändliga när man pratar om tröja med tryck. Färg, form, material, sömmar. Samtidigt är det viktigt att hålla en hög standard när det kommer till komfort och kvalitet. Inga kompromisser göre sig besvär. En T-shirt har olika funktioner och användningsområden samtidigt som materialen kan skifta. Den kan bäras som ett underklädesplagg och har ofta ett annat material än de t-shirts som man bär till ett par jeans, antingen enskilt eller under en tunn jacka, kavaj eller tröja.


Till vilket ändamål ska du använda din t-shirt? Hos Johnells hittar du mängder av snygga, hållbara och bekväma t-shirts som du kan glädjas av i många år. Klicka runt så hittar du snabbt en eller flera modeller som du kommer att älska länge.

1-3 vardagars leverans Fri frakt över 499kr* Öppet köp t.o.m. 8/1