Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

A Splash of Spring

Artikel - Publicerad: 2019/02/18

Fågelkvitter, värmande solstrålar och caffe latte på uteserveringar. Jo, visst kan vi ana en ny årstid alldeles runt hörnet. I veckan slår vi upp portarna till säsongspremiär i Johnells butiker, och nu tar vi så klart sikte på våren! Äntligen! Se dig själv som en tavelduk, redo att smyckas i säsongens alla färger, material och mönster. I vår håller vi inte tillbaka. Kombinera olika mönsterstrukturer och sprakande färger för den rätta vårkänslan. Tänk pop art i Andy Warhol-anda, med en stor dos elegans, så är du helt rätt ute!

Låt kreativiteten flöda - det finns inga regler

Förutom att pigga upp en outfit har färger även en psykologisk påverkan på oss. De kan göra oss lugna, produktiva, glada, självsäkra och harmoniska, så varför skulle vi inte bära dem? En färg bland andra vi särskilt fokuserar på är ljuvligt gult, en varm men djärv ton vars nyansfamilj är din bästa vän denna säsong! Den kommer få dig att skina med hjälp av såväl klädesplagg som accessoarer. Det lyfter både stil och sinne och vare sig du föredrar att addera en stilfull detalj i gult, eller låta färgen ta större plats i din outfit är det lika rätt! Hos oss på Johnells hittar du allt du behöver för att uppgradera din vårgarderob, allt från ytterplagg till accessoarer och detaljer från våra noggrant utvalda leverantörer. Nu har vi så klart också massor av spännande nyheter inne som bara står och väntar på dig! Vi ser fram emot att få möta dig och bistå med vår kunskap och inspiration.
Text:Karolina Svärdh

VÅRNYHETER - MAN

VÅRNYHETER - KVINNA

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben