Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Accessoarfokus!

Artikel - Publicerad: 2019/08/01

Modeskaparen Coco Chanel ska ha haft ett extra skarpt öga för harmoni, balans och symmetri. En av hennes berömda uppmaningar lär ha varit att alla bör kasta en blick i spegeln och ta av en accessoar innan man lämnar huset. Men en outfit buren alldeles utan accessoarer kan lätt kännas alltför minimalistisk och tom, rentav tråkig. Det är ju också ett faktum att vi idag kan välja och vraka mellan mängder av snygga tillbehör som dessutom fyller utmärkta funktioner och samtidigt ger en extra och fulländad touch till våra utstyrslar.

Tänk bara på solglasögonen till exempel. De är helt oumbärliga, åtminstone under sommarhalvåret, då de skyddar ögonen mot solskador och gör att vi slipper bli bländade av det starka ljuset. Därtill kan de som bekant verkligen ge ett elegant intryck som komponent till din klädkombination. Leta efter de där solglasögonen som verkligen passar dig, så har du en perfekt accessoar att alltid vända dig till, eller våga satsa på lite färg för starkare statement-intryck.

Sedan har vi väskan . Oavsett form, färg eller storlek kan man knappast ha för många. En väsktrend som synts på damsidan under sommaren är att bära dubbelt upp, alltså en rymlig väska i tote-modell eller liknande som matchas med exempelvis en mindre axelväska. Funktionellt och snyggt, och något vi gärna inspireras av inför hösten.

Möjligheterna är många, och låter du dig botanisera bland bälten, smycken, scarfar, väskor och solglasögon kan du uppgradera vilken outfit som helst. Rätt komponerat ger accessoarer ett oklanderligt intryck, så klicka runt här på johnells.se eller besök våra butiker för mer inspiration!
Text:Karolina Svärdh
Foto:Lina Medelle

Accessoarer

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben