Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Dags för klänningar

Artikel - Publicerad: 2018/04/18

Solen har precis börjat visa sig på himlen men redan nu börjar inbjudningarna till de sena sommarkvällarna och allt annat man sysslar med under den ljusa delen av året trilla in.

Klänning för varje tillfälle

Ska du på bröllop, fest, tjejmiddag eller bara ut? En vacker klänning kommer man långt med, den fungerar ju till allt. Anpassa din outfit med ett par snygga skor. Sneakers eller klack, du bestämmer. Komplettera med fina smycken och en snygg väska för den slutgiltiga touchen!

Du kanske söker en ledig, härlig sommarstil? Eller en mer elegant och sofistikerad? Eller kanske till och med en rentav lekfull känsla? Oavsett vad så har vi självklart klänningen för dig. Här visar vi bara ett litet urval av de klänningar vi erbjuder till sommarens alla event.

Plaggen hittar du självklart hos oss på Johnells. Nu får du dessutom ett par örhängen från Lily & Rose på köpet när du handlar en klänning! Bläddra igenom snurran för att hitta just dina favoriter. Klicka på plagget för att komma rätt och se aktuellt lagersaldo i butikerna!

Foto:Odd Molly Archive |Moa Bjurling, johnells.se
Modell:Maja Nygren

SHOP THE DRESS

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben