Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Daniel Paris gästblogg

Artikel - Publicerad: 2019/07/08

Daniel Paris gästbloggar i The Journal. Kläder från johnells.se.

Lollapalooza debut i Stockholm

Jag tror att jag har sett fram emot Lollapalooza sedan nyheten kom ut att festivalen skulle komma till Sverige den 30 maj 2018. Så i exakt 371 dagar och 142 timmar, 873 minuter och 33 sekunder har jag längtat. Antalet dagar och timmar stämmer nog inte riktigt för min huvudräkning sviker mig men ni förstår nog! Jag älskar festivaler och jag skojar inte när jag säger att varenda artist som spelar på ”Lolla” finns i min spellista i telefonen. Dessutom har jag flera vänner som ska spela på festivalen! Bara det är helt galet kul tycker jag. Jag beställde ett helt gäng kläder som är perfekta att ha på festival (samt semester) från Johnells och la på lite extra grejer ifall att något oförutsett händer. Kan ju vara så att jag står i folkhavet på en spelning och en härlig person dansar in i mig med sin colaburk (bruna fläckar) eller att jag får feeling och vill rulla runt i gräset i ren eufori under Lana Del Rey och då är det bra med ombyten! Ni kanske skrattar åt det där med att rulla runt i gräset men det har hänt faktiskt. På en festival, när Alesso spelade men det är en helt annan historia.

Festivalupplevelse och tips festivalkläder

Stockholm bjöd på sol så jag körde på en krispig vit skjorta från J.Lindeberg med denimshorts. Till det hade jag grova boots och höga strumpor, men man kan också köra på sneakers i lite ”chunky” modell om man vill. Den modellen är väldigt trendig just nu och superskönt för fötterna. Jag slängde med en jacka och en bucket hat i min ryggsäck som jag tog med mig till området. Johnells har många fina ryggsäckar. Satsa på en oöm färg som svart eller marinblå. Kenzo är en riktig favorit, som jag älskar. Likaså Hugo Boss som har fina grejer. Båda varumärken finns på Johnells.

Ett hett tips är faktiskt att alltid packa en så kallad festivalväska, typ en ryggsäck, även om du bor nära festivalområdet eller om det är en stadsfestival du ska på. Ta med dig mer saker än din outfit som du har på dig. Vädret kan slå om fort och det finns inget som sänker humöret så mycket som kalla eller blöta kläder. Då är det bra att kunna byta om fort. Ryggsäck är dessutom skönt för ryggen och det känns inte som att man går runt och släpar på något. En regnponcho är smart att ha med sig. Ta inte med ett paraply, eftersom det kommer att konfiskeras i dörren av vakterna (med all rätt) då ett paraply kan anses vara ett vapen.

Livet på festival är himla fint. På fredagen såg jag mest fram emot att se Molly Sandén uppträda. Vi är vänner och jag tycker verkligen att Molly är en av dom bästa artisterna vi har i Sverige och hennes nya album är helt MAGISKT! Direkt efter det var det dags för Norlie & KKV och sedan hade vi lite dötid innan Billie Eilish. Billie Eilish set var helt galet bra och det var så mycket folk att jag trodde att jag såg i syne när hon spelade. Coolt att hon bara är 17 år och så framgångsrik redan. Jag har inte haft så bra koll på hennes musik som mina vänner haft tidigare, men nu är jag helt frälst. Billie är ung men det känns som att hon har levt och upplevt en hel del grejer och hennes låtar sätter sig direkt. Lana Del Rey körde också på fredagen och henne kan jag inte skriva opartiskt om, för jag älskar verkligen den kvinnan. Hennes låtar har jag lyssnat på under otroligt många år och jag har sett Lana uppträda i Sverige flera gånger men det här var nog den bästa. Gåshud när hon körde Video Games och alla sjöng med. Hela publiken! Min favoritlåt! Det var fint. Vi kikade lite på Travis Scott och Eric Prydtz innan det var dags att bege sig vidare från festivalområdet och till Berns som hade den officiella efterfesten. En perfekt dag och kväll!
Text:Daniel Paris
Foto:Daniel Paris

Shop The Daniel Paris Look

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben