Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Go back with Eastpak

Artikel - Publicerad: 2018/08/07

Nu börjar även denna sommar att lida mot sitt slut och med höstens intåg kommer även nya årskurser och terminer för alla er som studerar. Då är det väl lämpligt att starta det nya läsåret med en helt ny väska att bära runt alla nya böcker och kurslitteratur i?

Eastpak grundades i Boston år 1952 som Eastern Canvas Products. Som många andra företag på den här tiden levererades Eastern Products material till det militära, närmare bestämt väskor och packpåsar.

Det kommersiella perspektivet togs an under 1970-talet vid födseln av företagets första kollektion väskor på marknaden. Eastpak blev en ledande aktör på den amerikanska "College-marknaden" under 80-talet och håller fast vid sin ställning än idag.

Idag erbjuder Eastpak väskor och ryggsäckar i mängder av stilar, färger, mönster och material. Du hittar dem självklart här på Johnells. Klicka på bilderna nedan för att komma rätt, där är det bara att lägga en order direkt eller kolla aktuell lagerstatus i våra fysiska butiker!

Foto:Eastpak Archive

SHOP THE BAGS

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben