Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

En oändlig festnatt...

Artikel - Publicerad: 2019/06/14

Det känns som om vi alldeles nyligen firat nyår, men nu stundar långa sommarnätter och vi laddar för midsommarfirande! Än är det inte för sent att ordna sin outfit inför midsommar, och allt du behöver finns hos oss på Johnells!

Oavsett om du firar midsommar i stan, i skärgården eller på landet är det alltid trevligt att satsa på lite färg för denna sommarens festlighet. Klänningar och kjolar för dam i härliga kulörer och mönster fungerar alltid, och då gärna tillsammans med en sko med lite klack. En kilklack är extra tacksam att bära, särskilt om det blir kubb och andra utomhuslekar i gräset. På herrsidan finns många skjortor i dekorativa mönster och färger som också lämpar sig utmärkt för midsommarfirandet. De paras gärna ihop med en byxa eller shorts i en mer neutral ton, för en behaglig balans. Det fina med många midsommar-outfits är att de även kan bäras resten av sommaren, så välj plagg du verkligen trivs och känner dig bekväm i. Här på johnells.se finns mycket att inspireras av för att hitta din perfekta midsommar-style, eller kom in till våra butiker så hjälper vi dig på plats!
Text:Karolina Svärdh
Bild 1:Boomerang
Bild 2:Moa Bjurling

Midsommar - Man

Midsommar - Kvinna

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben