Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Fem snabba med Jimmy Durmaz

Artikel - Publicerad: 2018/06/13

Inför avfärden till VM tog vi ett snack med Johnells- och landslagsfavoriten Jimmy Durmaz, och passade samtidigt på att kitta upp honom i några av våra bästa sommaroutfits just nu.

Så Jimmy, vi måste bara börja med att fråga vilket är ditt största idrottsögonblick hitills?

Det är nog EM i Frankrike 2016 när vi mötte Italien. Ett sånt otroligt tryck på arenan. Hela arenan var gulblå och fansen sjöng nationalsången efter 60 minuters matchspel. Den mäktigaste upplevelsen i hela min karriär.

Vad har du för idrottsliga mål framöver?

Spela VM i Ryssland såklart. Ta ett steg högre i klubblag, helst i England eller Tyskland som har de bästa fotbollsligorna i världen. Lever lite i en fotbollsbubbla där dagarna består utav träning, matcher och sånt.

Men även fotbollsstjärnor måste väl vara lediga? Hur ska du tillbringa semestern?

Det blir mycket fotboll i sommar men jag hoppas att det kan bli lite semester över med familjen i sommar men vi får se. Självklart hoppas jag på en lång turnering i Ryssland också! En del av familjen åker med över till VM så vi får i alla fall lite tid tillsammans.

Hur klär du dig helst när du har semester?

En lite längre och pösigare t-shirt, shorts och sneakers. För det mesta en skön keps också. Det är min ultimata sommaroutfit.

Och så oundvikliga frågan: HUR GÅR DET FÖR SVERIGE I VM?

Jag tror att vi tar oss hela vägen! Första målet är att klara gruppspelet såklart men vi har en grym sammanhållning i laget, bästa jag varit med om. Sverige har alltid mästerskapets bästa fans! De sköter sig bra och sprider massor av glädje!

Tack Jimmy och stort lycka till i Ryssland!

Som vanligt hittar du alla plagg längre ned på sidan. Klicka på bilden så kommer du rätt och kan se aktuellt lagersaldo i våra fysiska butiker och självklart här på johnells.se!
Foto:Lina Medelle, Johnells.se
Styling:Jonas Thorstensson, Johnells.se
Modell:Jimmy Durmaz

SHOP THE LOOKS

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben