Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Gästskribent - Alexandra Nilsson

Artikel - Publicerad: 2019/05/02

Nu när våren äntligen är här börjar alla vackra färger komma fram, båda i naturen och i våra vaser hemma på borden. Men vi kan också se hur människor runt om kring oss börjar använda mer och mer färg i deras klädval, och visst är det härligt? Glada färger gör oss piggare och gladare. Men sen känns känns ju basfärgerna beige, vitt och svart väldigt tryggt och säkert, eller hur? Det funkar ju lika bra året runt. Men jag tycker ändå att man ska försöka bryta upp lite med en färgklick, och det kan man göra enkelt med en färgglad sjal. Gult är en återkommande trendfärg som funkar varje vår och sommar. En väldigt glad fin färg som funkar utmärkt till basfärgerna. Andra färger jag tycker man ska hålla lite extra utkik efter är grönt, lila och rosa.

Shop the look

På bilderna intill har jag på mig en oerhört vacker sjal från La la Berlin med färgerna svart, att, rosa och gult. Sjalen drog till sig blickar och piffade upp flera olika outfits. Men jag har ju även kikat på den gula varianten, färgen är ju så fin och fräsch. När jag befann mig i Paris körde jag en klassisk knytning runt halsen, det kändes kvinnligt och klassiskt. Nu när jag är hemma i Stockholm igen så använder jag gärna sjalen i håret. Perfekt som en håraccessoar eller cover up när du inte har hunnit tvätta håret på ett tag.. Det finns flera olika sätt att använda sjalen på, använd din fantasi eller google om du fastnar.

Gult, gult, gult!

Johnells har tagit in flera snygga plagg från fantastiska märken med just färgen gult. Vill man vara säker på att man prickar rätt i vår och sommar har ni förslag nedanför på en rad fina plagg som kommer lyfta din oufit. Tex, en färgglad blus kommer piffa upp vilken trött vintergarderob som helst! Den här gula godsaken som jag har på mig här ett härligt mönster, volanger och hög hals. Den kommer precis som sjalen ifrån märket La la Berlin och är både snygg och väldigt skön mot kroppen.

Jordnära toner som beige och vitt är återkommande färger i min garderob. Jag trivs väldigt bra i neutrala färger och låter dom stå för basen. När jag har en snygg, neutral bas adderar jag därefter detaljerna som sticker ut. Det kan vara en färgglad sjal ena dagen, och en annan kan det vara ett par fräscha sneakers, tex som ett par från trendiga märket Eytys . Sällan får jag så mycket komplimanger för ett par skor som jag fick när jag hade på mig ett par vita från just det märket. Jag kände mig snygg, bekväm och sportig. Perfekt när man ska promenera runt på gatorna i Paris och shoppa en hel del. OBS: Glöm inte att ta hand om dina vita skor så dom håller sig fräscha och snygga länge. Tvätta dom efter användning, använd en fuktig trasa med lite ljummet vatten. Spraya även gärna skorna med skyddade medel som finns att köpa i olika skobutiker. Till tunnare skor är det att rekommendera att använda skoblock så skorna håller formen. Det finns att handla på Johnells.
Text & Bild:Alexandra Nilsson

Shop the look

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben