Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Introducing Glacial

Artikel - Publicerad: 2018/07/25

Denna sommar går nog till mannaminne som den varmaste sommaren på väldigt väldigt länge. Hela landet har värmebölja och stränderna är överfulla av människor som söker svalka. I denna värme vet vi ju alla att det är extremt viktigt att dricka mycket vatten. Dock är det inte så roligt att komma till stranden med en gammal Coca Cola-flaska eller en vanlig shaker.

Därför är det otroligt roligt för oss att äntligen kunna välkomna Glacial till Johnells. Glacial är det svenska företaget, med rötterna i Stockholm, som har hittat den perfekta mixen av stil och ansvar för vår miljö och planet.

Glacial tillverkar termosar i en snygg stilren design med fantastisk funktion. Designen bryter normen mot de gamla vanliga termosarna och är helt tillverkade i rostfritt stål och kommer i stilrena färger och mönster. Flaskorna är tillverkade för att kunna hålla värme i 12 timmar och kyla i 24 timmar med ambitionen att minska plastanvändningen och därigenom minska tillförseln av skräp i vår natur och våra hav.

De snygga flaskorna hittar du här på johnells.se. Klicka på bilden längre ned för att hitta rätt!

Foto:Glacial Archive

SHOP THE BOTTLES

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben