Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Hur firar man mors dag?

Artikel - Publicerad: -

Nästan varje dag är numera någon typ av högtidsdag. Vissa dagar firar vi kanelbullen, andra dagar är vikta åt allt från kramar till marsipan och knytblusar. Kanske tycker vissa att några av dessa dagar känns lite krystade och onödiga. Men en dag som nog ingen tycker är onödig är Mors dag. Dagen då vi hyllar alla mödrar, morsor och mammor. Nyblivna som erfarna. Unga som gamla. Nu ska vi ge dig några värdefulla tips på hur du ska hylla din mamma – eller dig själv!

Ja, att fira mor behöver ju inte bara innebära att du ska ägna en extra tanke åt din egen mamma, det är ju alla mammors dag. Så glöm inte att fira dig själv om du är mamma, att fira mamman till dina barn och alla andra mammor du känner.

Presenter till mamma

Men vad vill mamma ha i present? Förmodligen mest av allt några uppskattande ord. Eller lite kvalitetstid tillsammans. Med strax därefter på önskelistan kommer nog en fin present. Som du valt ut till mamma. Som du visar att hon är värd.

Vi har laddat upp hyllorna med både säkra val, mer vågade gåvor och allt däremellan, som passar de flestas plånböcker – om man nu överhuvudtaget ska sätta ett värde på mamma – hon är ju värd det bästa, eller hur?

På Johnells blir dessutom en present snabbt två, när du som handlar för minst 999:- får ett par fina örhängen från Lily & Rose , värde 499:-. En gåva till dig – och en till mamma kanske?

Oavsett vad du köper eller inte köper, vilken gåva du väljer eller inte väljer att ge mor, så är nog det viktigaste att du talar om för henne vad hon betyder för dig och tackar henne för den gåva hon gav dig. Livet självt. We love to make you – and your mother – look brilliant!

Fem perfekta mammagåvor som du hittar på Johnells

1. Hoodien

Mammor förtjänar också att få mysa med stil. Välj den hoodie du helst själv skulle vilja ha och ge den till mamma. Hon kommer bli överförtjust!

2. Accessoaren

En liten handväska , ett par fina örhängen eller en sportig keps sätter pricken över i:et på mammas outfit. Precis som hon gjort för dig i livet.

3. Solglasögonen

Mamma måste ju också få se uppdaterad ut. Ett par stekheta solbrillor och saken är klar.

4. Klänningen

Vem litar mamma mest på när det kommer till mode? Förmodligen dig. Utmana mamma med den senaste klänningen – det kommer gå hem, vi lovar!

5. Vårens fest-måsten

För dig som verkligen både vill skämma bort mamma och se till att hon håller både värmen och stilen, rekommenderar vi dun. Lättviktsdunjacka eller dunväst.

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben