Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Hur hittar jag briljanterna i readjungeln?

Artikel - Publicerad: -

”-Äntligen!” – tycker vissa. ”-Åh nej, säger andra”. Realisation – rea - väcker onekligen känslor. Nu ska plaggen som inte riktigt än hittat sin köpare säljas ut och göra plats för alla kommande nyheter. Många älskar att botanisera och göra fynd och vissa kanske tycker att det är svårt att hitta bland stilar, färger och storlekar. Vi ska nu göra vårt bästa för att guida dig rätt i readjungeln, som faktiskt både kan vara plånbokens, din stilresas och klimatets bästa vän.

Nuförtiden kan det ibland tyckas att det reas både till höger och vänster lite när som helst under året. Försäsongsreor hit och utförsäljningar dit. Men typiskt sätt vill vi som jobbar med mode göra plats för nyheter främst innan vårens och höstens mode anländer. Därför ska du hålla utkik efter Johnells reor under sommaren och strax efter jul.

För Henne

Tvärtom vad vissa ibland tror, är inte rean bara en stor hög med hopplösa plagg och udda storlekar. Inte hos oss på Johnells i alla fall. Här har du möjlighet att hitta plaggen som vi kanske köpte lite många exemplar av eller det där med lite väl mycket edge för några, men även bra basplagg som ska ersättas med en ny variant.

Ofta är rea ett bra tillfälle att – till en lite mindre peng – köpa de där plaggen som du kanske inte annars prioriterar; basplaggen. Som ju är minst lika viktiga som alla andra plagg när du ska bygga en mångsidig och smart garderob. Underkläder, t-shirts, skor och basbyxor.

Ett annat smart grepp, när man vill vara rea-smart, är att besöka en annan Johnellsbutik än den man brukar gå till. Här kanske reasortimentet skiljer sig från sin hemmabutik och möjligheten att hitta andra plagg är stor. Varför inte passa på att ta en Johnellssafari nästa gång det närmar sig reastart; vi finns ju på åtta olika orter med tio butiker!

Ett rutinerat reaproffs tänker också några steg längre och passar under sommarrean på att unna sig ett kommande vinterfynd och köper gärna sommarklänningen under julrean.

För Honom

Om du bara planerar lite, inventerar din nuvarande garderob och kanske till och med listar de plagg du faktiskt verkligen behöver innan du kastar dig ut i rean så kan faktiskt rean vara helt fantastisk. Och om du verkligen vill ta rean på allvar, så rekommenderar vi starkt att du blir medlem i vår kundklubb – där får du till och med förtur till rean.

Välkommen till Johnells, online eller i butik!

Fem steg till att bli ett reaproffs

1.

Om du handlar online på johnells.se– se till att checka ut och avsluta köpet snabbt om du vill vara säker på att lägga vantarna på plagget med stort P. Det går undan på rean!

2.

Tänk steget längre – vad behöver du i din garderob om ett halvår?

3.

Ha lite is i magen; passa på att handla basplagg i början av rean men våga vänta ut plaggen med mer egde. Om de finns kvar kanske sänks ytterligare längre fram…

4.

Besök en annan butik än din hemmabutik – olika målgrupper lämnar olika plagg efter sig på rean

5.

Planera, gör en lista på det du verkligen behöver. Då slipper du riskera att komma hem med en massa plagg du egentligen inte kommer använda.

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben