Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Moose Knuckles Tribe

Artikel - Publicerad: 2019/10/30

Det finns ett fenomen som uppstått ur Kanadas karga, norrskensprydda vintrar och som brett ut sig över världen. Det består av en sammansättning av rebeller, kreativa själar, partygudar och andra unika individer med en speciell sorts kraft i sitt DNA. Det är Moose Knuckles Tribe.

Det är nästan chockerande att varumärket grundades för bara tio år sedan, med tanke på vilken otrolig plattform som redan byggts upp kring Moose Knuckles. Detta varumärke är vågad slev i modegrytan, och de är inte det minsta rädda för att ta plats. Snarast tvärtom. Moose Knuckles talar sitt eget språk och har ständigt en skarp blick fäst en bra bit framför sig. Och den som är införstådd med det, kan till fullo åtnjuta deras designs. De är unika i sitt slag, med extremt högkvalitativa material in i minsta detalj. Med hjälp av bästa teknologi har de tagit fram jackor som håller bäraren varm i ned till minus 40 grader. Samtidigt är de fantastiskt snygga och förmedlar såväl en stark stilmedvetenhet som en känsla av exklusivitet. Se till exempel på Mont Joli Parka , damjackan med det där extra, som får dig att gnistra ikapp med frostkristallerna om vintern. Eller herrjackan Stag Lake som finns i både mörkgrönt och svart , som ger stiluttrycket ett rejält lyft. Varje jacka har gått igenom över 70 steg i produktionscykeln och hanterats av runt 90 skräddare och hantverkare. Utöver detta arbetar varumärket även aktivt med olika projekt för att lyfta upp, stötta och sponsra personer och grupper som behöver det. Moose Knuckles historia skrivs exakt nu, men med aldrig sinande inspiration från framtiden. Vill du vara en del av den? Då kan vi visa vägen dit.

Gör dig till vinterns kunglighet: var modig nog att vara dig själv. Den som bär loggan på sin vänstra ärm är en del av Moose Knuckles Tribe.

Utforska Johnells handplockade utbud av Moose knuckles.


ManKvinna
Text: Karolina Svärdh
Bilder: Moose Knuckles1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben