Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

New Kids on the block

Artikel - Publicerad: 2018/09/03

Som ni säkert vet så är vi på Johnells lite nördiga när det kommer till kläder och stil. Vi älskar allt som rör tyger, färger och snitt och vi älskar att få folk att se briljanta ut. Vi tror också att ni delar vår passion för mode och stil. För vem vill inte ha möjligheten till en shoppingupplevelse med fokus på kvalitet och stil?

Det är dock något som gnagt oss en tid nu. Vi har saknat det gåtfulla folket. De som varje dag försöker avbilda oss vuxna. De som gör som vi gör. Självklart ska de också få se ut som vi gör.

Därför är det Johnells stora nöje att nu kunna föra vår passion för mode och stil vidare till även de minsta. Vi lanserar nu Kids, Johnells barnsortiment. Här hittas handplockade plagg från samma exklusiva varumärken som vanligt med samma fina kvalitet och design men särskilt skapade för barn och ungdomar.

Nedan hittar ni våra utvalda favoriter från de nya kollektionerna! Klicka på bilden för att komma rätt!

*Vissa plagg är endast tillgängliga i våra fysiska butiker. För att få mer information om lagerstatus kontakta Johnells kundservice.

Text:Christoffer Johansson, Johnells.se
Foto:Moa Bjurling, Johnells.se
Styling:Moa Lerin, Johnells.se

SHOP THE LOOK FOR BOYS

SHOP THE LOOK FOR GIRLS

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben