Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Nystart i höstens alla färger

Artikel - Publicerad: 2019/09/04

Än är det inte för sent för sensommarbad och glass i solen, men nu när de flesta av oss har landat i vardagen efter semestern börjar vi så smått ställa in oss på höst och med den också förändring och nystart. Hösten är vår källa till ny inspiration, framåtanda och mod.

Höstens kollektioner dominerar på Johnells och vad passar då bättre än att kika på vad vi kan uppdatera garderoben med inför den nya säsongen? I butiken har det kommit in massor av spännande plagg till både herr och dam, som bara väntar på att få låta dig skina ikapp med höstlöven.

Shop the look

Ett mycket stilfullt sätt att klä sig under hösten är att satsa på de vackra, jordiga mörka färgerna som oftast dominerar i modevärlden under denna tid. Vi tänker framförallt på rostfärgat, mossgrönt, orange och naturligtvis svart och beige. Dessa nyanser är inte bara ett säkert kort och dessutom klädsamt för alla, utan det passar helt enkelt bättre till de kulörer som börjar skifta i naturen från september månad. Kombinera gärna med härliga mönster som rutigt, , eller lite djärvare leopardmönstrat.

Shop the look

Så insup de härliga höstmånaderna redan nu genom att ta en promenad till våra butiker. Det är med glädje och öppna armar som vi på Johnells slår upp dörrarna till en ny säsong. Välkommen in för att återupptäcka dig själv!

Shop the look
Text:Karolina Svärdh
Foto:Moa Bjurling
Modell:Jennifer Henriksson
1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben