Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Så hittar du rätt i rea-djungeln

Artikel - Publicerad: 2020/01/23

Det börjar redan pratas om vårens och sommarens modetrender, men faktum är att vi har några kyliga månader framför oss fortfarande. Så här efter årsskiftet har vi valt ut det allra bästa ur höst- och vinterkollektionerna till vår rea i butikerna och på webbshopen, vilket ger ett ypperligt tillfälle att fynda handplockat mode som du behöver exakt nu, men till så mycket bättre priser!

Så hur går man bäst tillväga för att hitta rätt bland allt detta briljanta mode? Jo, det bästa är att tänka behov, hållbar stil och kvalitet. Ta till exempel den svarta dambyxan Bergenia och skjortan Celosa , båda från Tiger of Sweden, eller underbara kappan Emille Coat i ull från Polo Ralph Lauren. Och för män: den värmande jackan Delario från Hugo Boss, stilrena skjortan Fridolf från Tiger of Sweden eller J Lindebergs dressade byxa Sasha . Förslagen är många, valet är ditt! Se efter vad du behöver komplettera din garderob med, och sök efter det när du handlar. Just när det gäller stil och kvalitet är båda dessa bra utgångspunkter om man vill kunna bära plaggen även kommande säsonger! Det finns ju många höst- och vinterplagg som går lika bra att använda på våren och sommaren. Hur härligt är det till exempel inte att slänga på sig en stickad, varm tröja en sen sommarkväll efter ett bad i havet?

Våra varumärken är noggrant utvalda just för dig, så du kan känna dig trygg med att fynda bland förstklassigt mode, kurerat efter vår expertis. Because we love to make you look brilliant!

Handla Rea - Man

Handla Rea - Kvinna

Text: Karolina Svärdh
1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben