Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Så klär du dig till nyårsfesten!

Artikel - Publicerad: 2019/12/18

Årets mesta partykväll är snart här och vi sparar inte på krutet inför det nya decenniet! Nyårsnatten är den tid då vi verkligen kan ta tillfället i akt att klä upp oss till tänderna. Nedan listar vi de perfekta plaggen att bära då vi med framtidstro skålar in det nya 20-talet!

Kvinna

Vad vore en nyårsfest utan klänning och klackar? Detta är en utmärkt kväll att satsa på vackra spetsar och andra exklusiva material som andas mycket nyårspartaj! Fantastiska Carmine Mini Dress från By Malina är ett perfekt val. Föredrar du accessoarer med attityd så satsa på ett par klackar som Love Moschino Pump och Love Moschino Handväska . Ett par örhängen som stjäl uppmärksamhet från nyårsraketerna finner du i Petite Kate Earrings med Swarowski-kristaller från Lily and Rose.

Nyår - kvinna

Man

Svart kavaj och byxa är helt rätt till nyårsfesten, såvida ingen högre klädkod angivits i inbjudan. Den klassiska kavajen Henrie Bz matchas mycket väl till byxan Gordon , båda från Tiger of Sweden. Till detta bärs naturligtvis en vit skjorta, gärna en i Slim Fit -passform från exempelvis Eton. Med ett par skor som Saut från Tiger of Sweden och fluga från Eton fulländar du din nyårsoutfit till hundra procent, sedan är det bara att börja räkna ner!

Nyår - man

Håll värmen vid tolvslaget med ytterkläder som matchar festklädseln! Till män finns stilrena rockar i härlig ullblandning, som Holger från J Lindeberg eller Nye2 med lyxig kashmir från Hugo Boss. Några av förslagen som finns till buds på damsidan är underbara kappan Mango från Max Mara Studio och Lucinda från Hollies. Stilrena Minimal från Tiger of Sweden är en kort jacka i konstpäls, om du önskar en annan look än den långa kappan.

Fler handplockade plagg till din festoutfit finns här på johnells.se. Önskar du personliga stiltips inför festen bistår vi såklart även dig i våra butiker.

Till dess önskar vi ett sprakande Gott Nytt År!

Text: Karolina Svärdh
Bild: Lina Medelle
1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben