Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Sail Racing - Hjälten på haven

Artikel - Publicerad: 2019/11/05

Extremt väder kräver extrema kläder. När det kommer till vissa sporter är man extra utsatt för vindar, regn och kyla. Sail Racing har sedan nystarten 1999 arbetat fram de rätta plaggen för den ultimata upplevelsen på havet och etablerat sig på den globala marknaden. Segling handlar om att samarbeta med naturens krafter, och för det behöver man rätt utrustning. Sail Racing har definitivt bevisat att de levererar just det, och är idag officiell partner till America´s Cup och till vinnande team.

Alla Sail Racings jackor är högteknologiskt framtagna produkter och kommer från deras Sail Racing Design Lab där de noggrant testats. Det råder inte minsta tveksamhet om de håller måttet eller inte, det är en självklarhet. Just nu har vi fått in en riktig stjärna på Johnells, i form av Carbon Race Coat för män, i limited edition!


Sail RacingThe Carbon Race Coat, limited edition

Den är tillverkad av tre lagers GORE-TEX®, är både vind- och vattentät samtidigt som den andas för absolut bästa komfort. Dessutom är den stoppad med BlueSign och RDS-certifierat dun, så att du håller värmen. Kort sagt: den skyddar dig mot naturens element. Praktiska fickor och vattentäta sömmar och dragkedjor är ytterligare egenskaper som gör jackan till en riktig jackpot när du är ute på vågorna eller i naturen. Självklart är den också enormt slitstark, så att du kan använda den år ut och år in.

Utöver detta har vi massor av andra plagg och accessoarer från Sail Racing, både för herr och dam som är alldeles utmärkta för ett aktivt liv ute i det fria!


Text: Karolina Svärdh
Bilder: Sail Racing1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben