Upptäck säsongens nyheter. Handla nu

Upptäck säsongens nyheter. Handla nu

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Skicka din värme vidare

Artikel - Publicerad: 2018/09/24

Hösten har verkligen slagit till runt om i landet och i takt med att löven byter färg sjunker också temperaturen. Sverige går nu in i en tid med mörker och kyla.

Hösten och vintern är, ofta, en tid av snölek, varm choklad och det lätta snöfallet från himmelen. Men för många är de närmaste månaderna en tid av frossa, väta och vemod.

För att dra vårt strå till stacken och för att försöka hjälpa fler att få en vinter fylld av värme inleder Johnells, för fjärde året i rad, ett samarbete med en hjälporganisation. Detta år är vi stolta och glada över att få hjälpa Stockholms Stadsmission att skicka värmen vidare.

Under hela vecka 39 kan du lämna in din gamla vinterjacka till oss i någon av våra 10 fysiska butiker och på så sätt skänka den till Stockholms Stadsmission och till de mest behövande. Som tack för att du skänker din värme vidare ger vi dig 500kr i rabatt vid köp av en ny valfri jacka hos Johnells. Läs mer om villkoren här

Foto:Johnells Archive
Text:Christoffer Johansson
1-3 vardagars leverans Fri frakt över 499kr* Samla bonus i kundklubben