Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Starka och nytänkande förebilder!

Artikel - Publicerad: 2019/03/08

Av otaliga skäl borde kvinnor hyllas alla dagar om året, men eftersom det nu är åttonde mars vill vi ta tillfället i akt och lite extra uppmärksamma några fantastiska svenska kvinnor som står bakom tre av våra varumärken.

Stylein

Först ut är Elin Alemdar, som efter en karriär som elitgymnasist valde att bosätta sig i New York en tid. Stadens puls och inspirerande anda satte spår i Elin och utvecklade hennes kreativa ådra. Det var också det som bidrog till att hon slutligen beslöt sig för att på allvar satsa på mode, och klädmärket Stylein. Vi är otroligt imponerade av Elins förmåga att bygga upp ett fantastiskt varumärke, med en drivkraft som fötts ur lusten att skapa.

By Malina

Idén till By Malina föddes efter att Malin Andrén upptäckt ett behov och en efterfrågan av festklänningar på marknaden. Hon hade några år i Hong Kong bakom sig, där hon på nära håll kommit att lära känna sidenets egenskaper och kvalietéer som material. Digra kunskaper och ett stort mod lade sedan grunden till det älskade varumärket som nu utvecklats till både fest- och vardagskläder och som burits på såväl sommarfester som Nobelmiddagen.

Residus

En annan av godbitarna i vårt sortiment står Elin Mohlander och Evalena Jonsson bakom. Efter en oerhört gedigen erfarenhet hos bland annat Filippa K och J.Lindeberg hade Elin kanaliserat sina visioner om framtiden genom att grunda Residus, varpå hon inom kort inledde samarbete med Evalena. Tanken bakom varumärkets produktion är att återanvända redan existerande tyger istället för att fabricera nya, och skapa vackra, smickrande plagg. Hållbarhet och passion för mode i ett och samma paket med andra ord!

Kreativiteten, viljan att skapa, förenar dem och visar hur mycket man kan åstadkomma med en ren talang och drivkraft. På Johnells är vi omåttligt stolta över att få samarbeta med dessa inspirerande kvinnor!
Text:Karolina Svärdh

SHOP THE LOOK - STYLEIN

SHOP THE LOOK - BY MALINA

SHOP THE LOOK - RESIDUS

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben