CookiesFör att förbättra upplevelsen på Johnells.se använder vi cookies. Genom att använda Johnells.se godkänner du detta.

 • 1-3 dagars leverans
 • Samla bonus i kundklubben
 • Fri frakt & Fria byten*
 • Hemleverans fr. 19 kr
 • credit-cardPresentkort
 • newspaper-oThe Journal
 • phoneKundservice
 • map-markerButiker
 • info-circleOm Johnells

The Journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Trendiga vår- och sommarjackor

Artikel - Publicerad: 2019/04/25

Visst är det en speciell känsla att få hänga in vinterjackan i garderoben, med vetskapen att den kommer att vara kvar där till november? Äntligen börjar det bli dags att på allvar uppdatera ytterplaggen till tunnare, lättare jackor av vår- och sommarmodell. Vi har inspiration till just detta: tydliga trender som sträcker sig över både dam- och herrsidan, och som passar bra nu när vi går mot ljusare och varmare tider.

Klassisk elegans

Trenchcoaten, allas vår tidlösa följeslagare, är också ett riktigt säkert kort i vår och lika tillåtande när det gäller att sätta ihop en välvårdad outfit.

VÅRJACKOR KVINNA

Johnellsale 50 procent
Recycled bomber
750 kr
1 499 kr
Johnellsale 50 procent
Torii
2 000 kr
3 999 kr

Korta jackor i olika modeller

Ytterligare en gammal goding som trendar stort i år är bomberjackan. Denna modell går att variera på fler sätt än vad man kanske tror! Olika material och färger ger en möjlighet att anpassa stiluttrycket mer än många andra jackmodeller. När vi nu är inne på jackor av kortare snitt vill vi också passa på att slå ett slag för den militärinspirerade jackan. Både inom herr- och dammodet tycks den korta, kamouflagemönstrade eller militärgröna jackan nu göra comeback. Det är ett lite djärvt, kreativt alternativ till exempelvis jeansjackan, som också är lika självklar och älskad i år som alltid.

VÅRJACKOR MAN

Mens down jacket
3 499 kr
Johnellsale 50 procent 0618
Carter Sharp Cotton
1 600 kr
3 199 kr

Förstklassigt funktionellt

Det har nog aldrig varit enklare att klä sig efter väder och under säsongerna då vi vistas mer utomhus är det något som ofta behöver tas i beaktande. Numera finns det ett stort utbud av vind- och regntäta vårjackor i behagliga material som värmer och skyddar utan att för den sakens skull göra avkall på stilen. Lättviktsdun, quiltade modeller inspirerade av den engelska landsbygden eller vindtätt i sann athleisure-anda, ja det finns många alternativ anpassade för en aktiv outdoor-livsstil på dam- och herrsidan som är stilfulla och trendenliga.

Det tycks kanske svårt att hitta rätt i djungeln av valmöjligheter när det kommer till jackor. Men faktum är att det framförallt är roligt att ha några alternativ att välja mellan, så att du kan anpassa och integrera ytterplaggen med resten av din garderob och skapa olika typer av outfits. Så kika runt här på johnells.se eller besök våra butiker om du vill ha personlig, professionell hjälp med att hitta den perfekta vår- och sommarjackan för olika tillfällen.
Text:Karolina Svärdh

VÅRJACKOR KIDS

Junior Down Jacket Girl
2 399 kr
Johnellsale 50 procent
Junior down jacket girl
1 200 kr
2 399 kr
Windcheater zip hoodie
899 kr
Ugo boy
3 199 kr
1-3 dagars leveransFri frakt & Fria byten*Hemleverans fr. 19 krSamla bonus i kundklubben

Håll dig uppdaterad

Handla tryggt och smidigt

Välj det betalsätt som passar dig med Klarna. Johnells skickar dina paket med PostNord till ett serviceställe nära din adress. Du får alltid med en fraktsedel i ditt paket för smidiga returer och byten!

Kundservice

 • FAQ
 • Kontakta oss
 • Frakt, returer och byten
 • Köpvillkor
 • Dunguide
 • #yesjohnells

Socialt

Johnells.se drivs av Aroporth AB Org nr. 556680-9439 Ett dotterbolag till Anders Johnell AB Org nr. 556029-7813

Powered by Jetshop