Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

UGG - från Australien med värme

Artikel - Publicerad: 2018/11/30

När 29-åriga australiensaren Brian Johnson anländer till Kalifornien år 1978, gör han det med endast en väska och ett par fårskinnsstövlar i bagaget. Fårskinnets värmande egenskaper är för honom det ultimata att dra på sig på fötterna på stranden efter att ha tämjt vågorna på surfingbrädan.

Sedan länge hade stränderna i Kalifornien varit ett epicentrum för en soft och avslappnad livsstil - en livsstil som Brian kände skulle passa perfekt. Så när han startade UGG och började sälja sina fårskinnsboots blev det omedelbar succé.

Även Kaliforniens kändistäthet har haft inverkan på UGGs framgångar. Skorna har under en lång tid setts på flertalet kända personer som till exempel Sarah Jessica Parker, Oprah Winfrey och flera andra. De har även setts i flera stora serier och filmer som till exempel Sex and the City. UGG har alltid haft en stor promotion genom kändisvärlden vilket gjort att varumärket verkligen fått ett stabilt fäste i modevärlden.

Detta med kombinationen av den extrema bekvämligheten skorna ger har gjort UGG till en världsomfattande succé! De snygga skorna hittar du här på johnells.se. Klicka på bilderna längre ned för att hitta rätt!
Foto:UGG Archive

SHOP UGG WOMEN

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben