Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Vad stoppar du prylarna i?

Artikel - Publicerad: 2019/03/20

Handväska, portfölj, tygkasse. Ja, det finns många alternativ att vända sig till för att slippa kånka runt på saker i sina bara händer och alla fyller de olika funktioner. Handväskan har kommit att bli en ikonisk accessoar tack vare designers förmåga att trolla med kulörer, material och former. Vi behöver bara säga Birkin för att slå fast handväskans status i modebranschen. Faktum är ju också att både handväskor och skinnportföljer kompletterar en outfit, så det är både snyggt och smidigt!

Men det finns fler alternativ. Ett av dem har hängt med sedan vi alla tog de första stapplande stegen till första skoldagen i ettan och har burits på tusentals fjällturer och backpackerresor. Det är såklart ryggsäcken vi pratar om. Tack vare en utformning som är snäll mot kroppen är ryggsäcken utmärkt att bära lite tyngre prylar i. Men i mindre format passar de också riktigt bra som en detalj till en lagom casual look, vare sig det är på skogspromenaden eller en dag i city. Den senaste tiden har dessutom ryggsäckens lillasyster, magväskan, gjort en rejäl comeback och ses på allehanda modemedvetna personers höfter. Och, helt ärligt, varför skulle den inte det? Det är ett oerhört praktiskt sätt att bära sina värdesaker och tillhörigheter, så det är nog inte mer än rätt att den återtar sin plats i modevärlden.

Vi har all bärhjälp du behöver hos oss på johnells.se och i våra butiker. Mellan 21/3 och 4/4, eller så långt lagret räcker, får du dessutom en ryggsäck från Barbour till ett värde av 699kr när du köper en Barbourjacka, så passa på!
Text:Karolina SvärdhFoto:Linda Medelle

SHOP THE LOOK

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben