Rean är påfylld: 30-50% på ALLT - Shoppa här

Rean är påfylld: 30-50% på ALLT - Shoppa här

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Vi firar alla fantastiska mammor!

Artikel - Publicerad: 2020/05/20

En mamma kan vara många saker: din bästa vän, din guide på livets resa, och en stöttepelare lika solid som i de grekiska templen. Vansinnigt klok, och likt en scout alltid redo att ge de bästa råden just när man behöver det som allra mest. Varje dag förtjänar dessa hjältar en hyllning, men nu inför den 31 maj krämar vi på lite extra!

Precis som fars dag uppstod mors dag, så som vi känner till den, i USA. Idag firas dagen världen över, men vid olika tidpunkter. I Sverige inträffar alltid mors dag den sista söndagen i maj. Och det är inte bara våra egna mödrar vi vill fira. Kanske har du en vän, en syster eller kollega som förtjänar lite extra omsorg den dag då det absolut viktigaste jobbet i världen står i centrum. Kanske förtjänar du själv en ordentlig unna-sig-present? Lyxiga tofflor som Slipper Crossed Stud från Inuikii, eller ett vackert, behagligt plagg som den underbara klänningen Soul Linen Tee Dress från svenska varumärket Residus är utmärkta presenter till någon närstående, eller till dig själv.

Det är också ett utmärkt tillfälle att tillbringa lite extra tid tillsammans med mamma en sådan dag. Och förutom en härlig brunch, en bukett blommor och ett omtänksamt personligt skrivet kort är det alltid trevligt med en genomtänkt gåva. Lagom till försommaren passar det perfekt med ett par stilrena espadrillos, som wedgeville från Gant. Alltid lika användbara och snygga vattenflaskan från Glacial kommer att vara välbehövlig varma sommardagar. Eller varför inte en accessoar i stil med plånboken Elia Coin från By Malene Birger och härliga sommarhatten Fray Hat från Lauren Ralph Lauren?

Ännu fler tips på mors dags-gåvor finns här. Ta gärna en sväng förbi våra butiker för personlig hjälp och rådgivning!

We love to make you look brilliant!

Presenttips

Text: Karolina Svärdh
1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben