Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Who will be your valentine?

Artikel - Publicerad: 2020/02/04

Handplockade kläder för resan från måndag morgon till lördag kväll. Eller för den inre resan som spänner över en livstid, bland drömmar och mål och visioner. Känslan när du är framme. Och hur det känns på vägen. Med de som följer dig hela vägen fram.

Dolly Parton och oändligt många andra har ju sagt det så bra, det där med kärlek. Men det vi känner för våra nära tål att upprepas biljoner och triljoner gånger. Särskilt inför det magiska fjortonde februari. Alla hjärtans dag firas som vi alla vet ofta hand i hand med kärleken. Med choklad, god mat, rosor och kanske ett glas bubbel. Men otroligt mycket betydelse ligger bakom när det gäller den mest romantiska dagen på året. Tänk bara på de människor som funnits med dig sedan din allra första dag. De du fått med dig på vägen genom livet och som blivit dina stöttepelare, rådgivare och följeslagare på din resa. Föräldrar och syskon, kärlekar och vänner.

Den största och viktigaste känslan i livet, kärleken, kommer i många olika former. Och oavsett om du firar med din andra hälft, dina vänner eller familjen finns Johnells där som din personliga hjälp på vägen till ditt alla hjärtans dag-firande. Unna dig som man att klä dig snyggt med bekvämt, till exempel i skjortan Contemporary Fit från Eton. För dam finns bland annat det underbara setet All Over Kenzo Skirt och Jumper från Kenzo. En perfekt outfit till dejten!

Passa också på att visa din uppskattning för dina nära, oavsett vilken resa ni befinner er på tillsammans. Stilrena strumpor som Reigate från Tiger of Sweden eller lyxiga morgonrocken Shawl Robe från Polo Ralph Lauren är bra förslag på gåvor till honom. För henne finns bland annat superfina accessoarer som Belt Print från Versace Jeans Coutoure eller härligt färgglada väskan Rakel Mini från By Malene Birger. Fler presenttips och outfits till fjortonde februari hittar du här .

We love to make you look brilliant

Presenttips

Text: Karolina Svärdh
1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben