Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Månadens Outfit - augusti

Artikel - Publicerad: 2018/08/22

Sommarens rekordvärme har flytt landet och lämnat plats åt de kyligare sensommarvindarna och i takt med att hösten kryper sig allt närmre återvänder majoriteten av oss till verkligheten. Och visst är det roligt att komma åter in i vardagens rutiner men trots det finns en liten längtan tillbaka till stränderna och värmen. Så för att underlätta övergången från semesterns lugn till arbetets vardag har vår butik i Linköping komponerat två nya outfits som passar utmärkt för en nystart på kontoret.

Starta på topp

”Med temat "Back to work" har vi valt ut två stilar med fokus på elegans och lätthet. Det är två outfits som är lätta att själv förändra och göra om efter egen smak men bibehåller trots det en snygg och stilren design. Till henne har vi valt ut en stil som baseras på en enkel färgsättning med svart, vitt och blått. Detta för att kunna hålla en stilren dräkt som fungerar under hela dagen oavsett sammanhang. Med en svart kavaj kommer man långt och ännu längre när den kombineras med ett par mörkt blåa jeans och en vit blus. Blusen har fina detaljer som bryter av och skapar ett flöde genom hela dräkten. Kombinera med ett par sköna stilrena sneakers och en praktisk, snygg väska.”


”Till honom har vi valt ut en outfit som bygger på blått och brunt. Vi får in en försmak för hösten genom de bruna byxorna och skorna toppat med en skön sensommrig harmoni i den blå kavajen. Den mönstrade skjortan ger en snygg brytning och ger hela outfiten liv. Kombinerat med en stilren portfölj och livfull pochette får vi en snygg siluett som fungerar hela dagen."

Båda outfitsen är helt baserade på nyheter från höstens kollektioner och du hittar självklart plaggen här på johnells.se och i våra fysiska butiker. Klicka på bilden för att komma rätt och se aktuellt lagersaldo.
Text: Christoffer Johansson, Johnells.se
Foto: Lina Medelle, Johnells.se
Styling: Johnells Linköping
Modeller: Jennifer Henriksson | Mattias Jansson , Johnells Södertälje

SHOP THE LOOK FOR WOMEN

SHOP THE LOOK FOR MEN

Månadens Outfit - augusti
4939 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans
1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben