Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Månadens Outfit December

Artikel - Publicerad: 2018/12/05

It's beginning to look a lot like christmas and it's the most wonderful time of the year! December äro kommen och med den så även juletiden! Pynt i olika färger och former har redan börjat dyka upp i våra hem och städer och julstämningen kryper sig allt närmre.

Denna månadens outfit fokuserar, som ni kanske förstår, på just julen. Under denna härliga, men även något stressiga, tid på året vill vi vara så behjälpliga vi bara kan! Därför bad vi vår personal i Södertälje att komponera två outfits för dopparedagen. Vad kan man bära under hela dagen, från morgonmyset fram till firandet med släkt och vänner?

"Vi har valt att fokusera på en lättburen outfit för både dam och herr som är lika bekväm på julaftonsmorgon som smakfull under kvällens festligheter och firande. För herrarna har vi tänkt en klassiskt stilig outfit vars material andas vinter. Vi tar tillbaka manchesterbyxorna in i värmen och till det en härlig mjuk och varm stickad tröja. Under tröjan kör vi på en mjuk skjorta i en kontrasterande färg. Vill man formalisera det hela så släng på en slips i en matchande färg till tröjan och du är hemma."


”På damsidan har vi tänkt i liknande banor. Vi har även där stickat till textur med en sober stickad tröja och en elegant enkel kjol. Här kan man också justera formaliteten genom att till exempel ta bort den stickade tröjan och endast bära skjortan till kjolen eller vice versa. Till barnen har vi fokuserat på att komponera outfits som grundar sig i bekvämlighet. Här går det utmärkt med jeans, en mjuk denimskjorta och till det en collegetröja eller stickad för att hålla värmen."

Båda outfitsen är helt baserade på produkter som självklart finns hos Johnells. Vissa av plaggen hittar du på johnells.se och längre ned på sidan, de resterande hittas i butiken i Kungens Kurva och Södertälje. Kom ihåg att 17 december är sista dagen för beställningar på johnells.se för leverans innan jul! Vi vill även rikta ett stort tack till familjen Dufberg för deras medverkan och till Hågelbyparken för att vi fick låna deras vackra rum!
Text: Christoffer Johansson, Johnells.se
Foto: Lina Medelle, Johnells.se
Styling: Johan Englund, Johnells Södertälje | Susanne Hadodo, Johnells Södertälje | Camilla Ek, Johnells Kungens Kurva
Modeller: Sabina Dufberg | Anders Gåhlin Dufberg | Nicholas Dufberg | Selina Dufberg
Plats: Hågelbyparken

SHOP THE LOOK FOR WOMEN

SHOP THE LOOK FOR MEN

Månadens Outfit December
5041 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans
1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben