Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Månadens Outfit - oktober

Artikel - Publicerad: 2018/10/18

Man går och lägger sig med kylan och nattsvärtan vid sin sida och man vaknar till ett lika kallt och stort mörker. Den mörka årstiden är kommen och med sig har han sin vän kylan. Men frukta icke! Johnells finns här och med oss har vi vår armé av värme. Vår armé av jackor.

Denna månadens outfit fokuserar, som ni kanske förstår, på just jackor. Vår personal i Skärholmen med Mia Swartling i spetsen har denna månad hjälpt oss ta fram två outfits med den enkla uppgiften att lyfta fram jackan och dess fashionabla karaktär. En jacka kan vara så mycket mer än bara ett plagg som värmer. Med rätt styling blir även jackan en fulländad komponent till din look.

"Mönstermixen fortsätter! Blanda gärna med olika strukturer; blankt, stickat, college och päls. Outfiten är lätt att justera från jobb till AW eller en kväll på stan. Experimentera med materialvalen på både plaggen och skorna för att optimera till olika aktiviteter."


”Detsamma gäller på damsidan. Låt blusen blänka och häng pälsen över axlarna. Halsduken gör sig bäst när den enkelt hänger ned runt halsen med långa ändar. Även här ska du känna dig fri att byta ut olika material och låta dem komplettera varandra. Din outfit ska våga sticka ut och märkas!"

Båda outfitsen är helt baserade på produkter som självklart finns hos Johnells. Vissa av plaggen hittar du på johnells.se och längre ned på sidan, de resterande hittas i butiken i Skärholmen.
Text: Christoffer Johansson, Johnells.se
Foto: Lina Medelle, Johnells.se
Styling: Mia Swartling, Johnells Skärholmen |
Modeller: Jennifer Tamayo, Johnells Skärholmen | Jibriil Hassan, Johnells Skärholmen

SHOP THE LOOK FOR WOMEN

SHOP THE LOOK FOR MEN

Månadens Outfit - oktober
4939 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans
1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben