Kundservice

 

Vanliga frågor


Hur lång är leveranstiden?

Vår leveranstid beräknas ligga mellan 1-3 arbetsdagar. Om det skulle vara något som blir försenat eller som vi haft ett felaktigt lagersaldo på kontaktar vi er via e-post. Under perioder med högt ordertryck t.ex. vid rea-start beräknas leveranstiden till 3-7 arbetsdagar.

Vad kostar frakten?

Johnells erbjuder fri frakt på alla varor som köps till ordinarie pris. Vid köp innehållandes prisnedsatta varor tillkommer en fraktavgift à 69 kr. Vid återköp/retur tillkommer fraktkostnad à 49 kr (gratis returfrakt för medlemmar) när du använder den medskickade returfraktsedeln. Byten är alltid fraktfria, oavsett om du handlat ordinarie eller rabatterade varor. Vi rekommenderar att man alltid använder vår returfraktsedel vid byten och retur.

Kan jag avbeställa/ändra en order?

Vill ni avbeställa eller ändra er order så ska ni kontakta kundservice via e-post: [email protected] eller telefon 010-888 55 79 så hjälper vi er.

Jag har inte fått någon orderbekräftelse!

Var alltid noga med att kontrollera så att er e-postadress stämmer, detta är den vanligaste orsaken till utebliven orderbekräftelse.

Hur kan jag returnera eller byta en vara?

Vi bifogar alltid en returblankett samt en returfraktsedel i våra paket. Vid retur eller byte så fyller ni i returblanketten som ni sedan skickar med i ert paket. Därefter klistrar ni på returfraktsedeln och lämnar in paketet till närmsta Postnord-ombud.

Ni kan också lämna in er retur i någon av våra butiker, utan extra kostnad.

Vad händer om jag inte hämtat mitt paket?

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 300 kr. Avgiften motsvarar kostnaderna för returfrakt och hantering.

Om ni ångrat er när paketet har skickats från oss måste ni hämta ut paketet från ombudet och returnera det.

Var är min beställning?

Om ni inte mottagit er beställning inom 5 arbetsdagar så ber vi er kontakta vår kundservice så att vi kan undersöka vad detta beror på.

Kan jag spåra min leverans?

Ja, sändningsnumret finns i leveransbekräftelsen som skickats till er e-postadress.

Får ni påfyllningar på en slutsåld vara?

Söker ni en specifik vara så är ni alltid välkommen att höra av er till vår kundservice så kollar vi gärna upp detta åt er.

Kan någon annan hämta mitt paket?

Ja, men då måste budet kunna visa upp er legitimation och sin egen.

Alla varor jag hade beställt låg inte med i paketet!

Då vårt sortiment är fördelat över flera lager runt om i Sverige kan din beställning komma i två eller fler leveranser. Dessa kommer inte alltid fram samtidigt till utlämningsstället, men du får en avisering för varje paket som kommit fram! Ibland kan även lagersaldofel uppstå och då meddelar vi dig via e-post.

Skickar ni till andra länder än Sverige?

Nej, i dagsläget skickar vi endast paket inom Sverige.

Kontakta oss


Telefon / E-post:

010-888 55 79 (Helgfria vardagar: 09:00 - 16:00)
[email protected]
E-post besvaras inom 2 arbetsdagar.

Adress:

Morabergsvägen 10
152 42 SÖDERTÄLJE

Ekonomi:

c/o Komplett Redovisning AB
Fruängsgatan 4B
611 27 NYKÖPING

Org. nr:

Johnells/Aroporth AB
556680-9439Inga produkter hittades

1-3 dagars leverans Fri frakt & Fria byten* Samla bonus i kundklubben