Dunkappor

Dunkappan är kombinationen av dunjackan och kappan. Utformningen är samma längd som kappan, med egenskaperna identiska med dunjackan. Perfekt att bära utanpå klänningar, business- och fest outfits under årets kallaste dagar. Välj mellan flera handplockade dunkappor, från flera av världens största märken. Alla tillverkade i högsta kvalitét.
10 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Dunkappan håller dig extra varm i kylan

När det är kallt och blåser utomhus är det viktigt att din kappa håller dig varm och skön. Våra kappor i dun har olika tjocklekar så att du kan hitta en dunkappa som passar dig och din livsstil bäst. Skillnaden jämfört med andra kappor när det gäller att hålla värmen är stor. Det hårt packade dunet i dunkappan ger en fluffig och skön känsla. En dunkappa har fördelen att den värmer hela överkroppen skönt trots att den inte väger speciellt mycket – perfekt för våra kalla och långa svenska vintrar. Dunkappor kan bäras även i de finaste sammanhangen och är ett effektivt värmande plagg som gör att du kan vistas utomhus även riktigt kalla dagar. Tänk på att du inte behöver kompromissa mellan stil och funktionalitet längre. Dagens dunkappor håller både värme väl och är samtidigt väldigt stilfulla. Med en fin krage eller ett skärp får du en riktigt elegant damkappa dam i höst, vinter och vår.


Olika modeller, olika personligheter

Söker du ett riktigt varmt plagg så har vi flera olika modeller av dunkappa dam som du kan välja mellan. Kanske önskar du en färgstark och glansig dunkappa dam för att få upp humöret under vår mörka årstid. Eller vill prova något mer nedtonat med eleganta detaljer som exempelvis en fin krage eller vacker knäppning. Flera dunkappor i vårt sortiment går att få i olika färger och några kan du få med löstagbar luva eller kapuschong. Välj även mellan olika yttermaterial och stoppning. Kom ihåg att ju mer dun i förhållande till fjäder, desto mer isolering får du.


Johnells erbjuder kvinnor i alla åldrar vinterjackor dam och dunkappor dam som passar varje säsong, så att du kan välja en aktiv livsstil utomhus och samtidigt se vacker ut oavsett väder. Kända varumärken som exempelvis Parajumpers, Canada Goose, Moose Knuckles, Woolrich, Colmar och Mackage värdesätter högkvalitativa material och sömnad erbjuder stilmedvetna kvinnor med höga krav den allra högsta kvaliteten på sina höst- och vinterplagg. Det gäller inte enbart de noga utvalda materialen, utan även det exakta hantverket och den förträffliga passformen.


Se till att hålla dig varm i höst och vinter med en dunkappa i högsta kvalitet från Johnells. Beställ enkelt och bekvämt i vår webbutik. Titta även in i vår outlet för att finna dunkappor på rea.


---


Vilken dunkappa är varmast?


En dunkappa i lång modell med figursydd midja är en av våra storsäljare för riktigt kalla dagar utomhus. Är dunkappan tänkt som en promenadkappa kan du välja en figursydd lättviktsdunjacka dam som erbjuder mer rörelsefrihet, medan en tjock dunkappa dam i lång modell eller en vadlång dunparkas fungerar bättre allround mot kyla och när du exempelvis behöver stå utomhus för att titta på barnens idrottsaktivitet. Välj gärna en modell med en med luva med dragsko och reflexdetaljer. Välj en quiltad dunkappa dam, vinterjacka dam eller dunjacka dam i oversized fit med extra utrymme om du vill bära lager på lager under din dunkappa.


I vilka material tillverkas dunkappor?

Dunkappan är en tygkappa fodrad med fågeldun, oftast från gås eller and. Dunkappans yttertyg tillverkas i ett tätt textiltyg eller nylontyg. Yttertyget är ofta väl impregnerat för att motstå väta. Dunets imponerande värmeisolering gör att dunkappor är populära i kallare klimat.

1-3 vardagars leverans Fri frakt över 499kr* Öppet köp t.o.m. 8/1