Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Stickade dam

Den stickade tröjan finns i en mängd olika modeller och stilar och har en given plats i såväl höst som vårgarderoben. Oavsett vad du väljer så har vi den stickade tröjan som passar för just dig och din stil från välkända varumärken.
92 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Stickad tröja – en värmande klassiker eller en kaxig uppstickare

Stickade tröjor är perfekt när du vill klä dig varmt men snyggt. Hos oss hittar du en stickad tröja för dam i många olika stilar, som du enkelt kan matcha med din outfit – och ditt humör. Vissa dagar är det superskönt att mysa i en av våra stickade tjocktröjor och dina favoritjeans, andra dagar känns klänning och en härlig lång stickad tröja med knappar helt rätt.


Hör du till dem som alltid slänger en svart stickad kofta i väskan, ifall du skulle börja frysa? Kolla vårt utbud, kanske du vågar prova något annorlunda? Vad sägs om en stickad tröja med mönster? Kanske en rutig eller randig stickad tröja med krage eller en kofta med dragkedja som omväxling till knapparna?


Upptäck olika sticktekniker!

Det finns olika sticktekniker som gör att även en enfärgad, diskret tröja kan kännas spännande och intressant. Kabelstickade tröjor passar dig som är ute efter en klassisk look, en mosstickad tröja är ett skönt alternativ när du vill klä dig mer avslappnat. En tunn och tajt ribbstickad tröja är perfekt när du vill framhäva dina härliga former.


En stickad tröja utan ärmar är snygg som väst över en skjorta, det är ett plagg som du knappast kommer att tröttna på eftersom du kan variera den på så många sätt. Testa också en stickad tröja med dragkedja i oversize modell – ursnygg tillsammans med ett par tajta jeans, en figurnära kjol eller varför inte läderbyxor. Det finns mycket att utforska i vårt sortiment!


Är du lätt frusen? Satsa på ull!

När kylan biter är en klassisk norsk fiskartröja oslagbar. Men det finns många andra varianter av ulltröjor som också håller dig varm. Ull är ett fantastiskt material som värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Är du ute efter en riktigt varm tröja är det alltså ull du ska satsa på!

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben