Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

GANT Outerwear

Artikel - Publicerad: 2019/10/11

It's that time of the year!

Ingen har väl missat GANT och deras 70 år långa historia? Med ett fantastiskt brett utbud av plagg som skulle kunna fylla den tommaste garderob fortsätter de att vara ett självklart val för många, både när det gäller dam- och herrmodet. Kyligare vindar sveper nu in och glittrande iskristaller kommer snart att täcka gatorna. Det börjar alltså bli dags att kika på vad som behövs när det kommer till värmande jackor, och åh vad vi har längtat efter denna tid på året! Självklart sviker GANT inte heller här. Med sin kollektion av ytterkläder, GANT Outerwear har varumärket skapat jackor som funkar mellan säsonger men ändå håller dig varm i vinter. Genom att ta hålla sig till en klassisk form men även lägga till moderna snitt har de skapat alternativ som är lika tidlösa som stilsäkra. Ta till exempel The Double Decker , en riktigt varm och snygg herrjacka med inbyggd avtagbar innerjacka som underlättar lager på lager-klädseln. Eller den härliga Long Down Coat , damjackan som är lika komfortabel som snygg tack vare en generös längd. En annan favorit är den rutiga kappan Checked Cocoon Coat som möter den mönstrade trenden just nu och är ett utmärkt val om du vill satsa på lite mer färg i höst. Mycket mer att inspireras av och fler stilar hittar du här på johnells.se eller i våra butiker.

Men vi har fler spännande nyheter! Vi kommer nämligen att lotta ut en av GANTs underbara damjackor, Arctic Parka i svart, till en lycklig person. Håll ögonen öppna för detaljer om utlottningen i våra kanaler!
Gant Outerwear - Kvinna
Text: Karolina Svärdh
Bilder: Gant1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben