Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

UGG Care Guide

SÅ TAR DU HAND OM DINA UGGS

Älskar du som oss UGGs? Se till att dina får kärlek tillbaka! Här är din ultimata guide för att hålla dina UGGs lyckliga och fötterna ännu lyckligare:  • Förebyggande medicin: Applicera impregneringsspray för att hålla dina UGGs resistenta mot fläckar och smuts. De kommer att tacka dig senare.
  • Gör rent med kärlek:  Trots impregnering är det lätt att snö och slask lämnar tråkiga fläckar. Tvätta dina UGG's med en fuktig svamp. Badda sedan med en handduk. Tänk på det som en spa-dag för UGGs! 
  • Torra tips: Låt dina UGGs lufttorka naturligt i ett svalt och torrt utrymme. Ingen torktumlare, ingen överhettning. 
  • Borstning är inte bara för håret: Borsta försiktigt dina UGGs med en mjuk borste för att hålla dem fluffiga och redo för nästa äventyr.
  • Inget solbadande: Lämna dina UGGs hemma när solen är som starkast. De älskar inte överdriven värme.
  • Om regnet faller: Se till att du och dina UGGs håller er torra. Använd en vattenavstötande spray och undvik vattenpölar.
  • De älskar sina kompisar: Ge dina UGGs sällskap i skohyllan. Ge dem utrymme att andas och mingla med andra skor. De mår bra av det sociala livet.


Sist men inte minst ge dina UGGs massor av kärlek och de kommer att vara med dig på varje steg i livet. Det är en win-win för båda!

Nu när du är förberedd med dessa UGGvänliga tips, gå ut och erövra världen med stil och komfort.

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben