Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

The journal

Vi hjälper dig hitta rätt i modedjungeln. I Johnells modemagasin - The Journal hittar du guider, stiltips, artiklar om våra leverantörer med mera. Trevlig läsning!

Vårens mode är här. Var befinner du dig?

Artikel - Publicerad: 2020/07/29

Våren betyder så mycket för oss nordbor. Solen som sakta börjar värma våra kalla själar igen. Ljuset som återvänder. Och sedan plötsligt – full snöstorm. Men vi vet ändå att den finns där. Närmare än på länge. Våren. Vårmodet. Och alla nya trender att ta intryck från. Men hur klär man sig när termometern åker berg-och-dalbana? När mornarna är kyliga och eftermiddagarna varma? Vi har svaren för hur du ska klä dig i vår – välkommen till våren på Johnells – välkommen till vår vårsalong - The Exhibition!

För henne

Inför vårpremiären begav vi oss till en plats där både ljuset och inspirationen flödar – vi begav oss till den gamla stenbyggnaden vid Mälaren – mitt i Stockholm; Färgfabriken. Där man i årtionden tillverkat färg och konstnärsmaterial och där man nu låter kul konstutställningar inspirera folk från hela världen. Och ingen annan plats hade kunnat passa bättre som fond för vårens handplockade mode – som just är full av färg, liv och spännande kombinationer. Både dam-, herr- och barnkollektionerna är just i år extra spännande och sprakande. Krispiga toner möter vågade mönster. Monokroma outfits som lyfter dig såväl i teamsmötet som i det fysiska. Sköna, avslappnade plagg fulla med intressanta detaljer som funkar både i soffan och i loungen och också ett brett utbud i det superheta athleisure-segmentet som får vem som helst att känna sig som en världsmästare både i och utanför padelhallen, både före och efter löprundan.

Bilderna och filmerna från vårt besök på Färgfabriken kommer du se på johnells.se och i våra butiker och förhoppningsvis blir du lika inspirerad som vi av vårens mode. Kanske hittar du dina personliga vårfavoriter i någon av de outfits vi plockat samman. Kanske är det något speciellt plagg eller en vågad accessoar som lyfter både din befintliga garderob och dig själv? Bara en sak är helt säker; du kommer hitta många nyheter hos oss på Johnells som kommer göra din vår roligare och som kommer bli dina framtida klassiker. Precis som du alltid kunnat hitta hos oss. Guldkornen. Briljanterna i det enorma utbud som vi ständigt jagar, nosar upp och handplockar. För din skull.

För honom

Innan du browsar vidare hos oss online eller i någon av våra fysiska butiker – stanna upp ett slag och känn efter var du befinner dig och framförallt vart du är på väg. Så lovar vi att hjälpa dig hitta ditt allra bästa kläd-jag för våren. För du vet väl vad vi brukar säga? We love to make you look brilliant!

För henne

Vårens fem viktigaste enligt Johnells modeinköpare:

Den monokroma outfiten

Inget får dig att se så rätt ut som när du vågar sticka ut genom att smälta in.

Skorna med stort S

Kom ihåg; ingen vår utan nya sneakers och inget gör en outfit så komplett som en snygg handväska . Det är sen gammalt.

Athleisuretrenden

Hybriden mellan sport och dressat tar verkligen fart nu till våren. Klä dig som om du är på väg till gymmet, men måste ta ett möte på vägen dit. Sneakers och kostym funkar. Mjuka brallor, skön skjorta och slips funkar också.

T for Trench

Trenchcoaten får vem som helst att se världsvan ut. Går att kombinera med både superdressat och supercasual. Lika snygg på dig, som hängande över din arm.

För honom

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben