Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sommarrea: 30-50% på utvalt mode - Shoppa här!

Sandaler dam

Sandalen är en luftig sommarsko, där mer tomrum än material är den största utmärkande faktorn. Det kommer i allt från sportig till komplex och exklusiv design. Välj mellan flera handplockade sandaler, från flera av världens största märken. Alla tillverkade i högsta kvalitét.
12 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Sandaler för dam


Äntligen dags att vädra fötterna i den ljumma sommarluften! Låt dem andas i ett par bekväma och snygga sandaler för dam! Oavsett om du söker efter en avslappnad look eller en mer sofistikerad stil, finns det något för dig i vårt sortiment.


Vilka sandaler ska jag välja?

När det gäller sandaler för dam finns det många olika stilar att välja mellan. Allt från klassiska flip-flops till sandaletter med platåsulor och knäppningar runt ankeln. Om du söker en sandal som passar till det mesta, kan du satsa på en stilren tåsandal eller en snygg slip-in sandal. Är du ute efter något lite mer dressat, välj då en sandal med klack, eller kanske en stilren modell med smala band som knyts runt vristen.


Sportiga sandaler

Det finns ett stort utbud av sportiga sandaler som är perfekta för vandring eller andra utomhusaktiviteter. Är du ute efter en sportigare sko kan det också löna sig att kolla våra sneakers, de funkar också bra som vår- och sommarsko!


Sandaler med klack

Sandaler med klack är ett bra val för de tillfällen när du vill klä upp dig lite extra. Välj mellan sandaler med klack i olika höjder. För en mer avslappnad look, välj sandaler med låg klack som är bekväma att gå i hela dagen. I vårt sortiment hittar du festliga sandaler från bland annat Michael Kors.


Ljusa sandaler med detaljer

När det gäller sandaler är svarta modeller alltid populära, men sandaler i beige eller andra ljusa toner passar utmärkt till sommaren då många väljer ljusa kläder. För en mer romantisk stil, leta efter sandaler med rosett eller sandaler med flätade detaljer.


Klassiska lädersandaler

Sandaler i skinn och sandaler i läder är riktiga klassiker. Dessa material ger en tidlös look och kan enkelt kombineras med en rad olika outfits. Behöver du sandaler för breda fötter, leta efter modeller som har remmar eller sandaler med snörning som ger dig möjlighet att justera passformen.


Platåsandaler

Sandaler med platå är ett annat populärt val för sommaren. Dessa ger extra höjd och kan enkelt matchas med allt från shorts till klänningar. Kolla till exempel platåsandalerna från Dr. Martens i vårt sortiment.


Sandaler med stöd

För de som behöver sandaler för hälsporre eller andra fotproblem, leta efter modeller som har extra stöd och dämpning. Sandaler med remmar kan också ge extra stabilitet.


Oavsett om du söker festliga sandaler, tofflor till stranden, bekväma arbetssandaler, vita slip in-sandaler eller sandaletter med klack har vi många alternativ i vårt sortiment av sandaler online. Välj mellan flera handplockade sandaler, från flera av världens största märken. Alla tillverkade i högsta kvalitét.


Missa inte vår outlet där du kan hitta sandaler för dam på rea! Oavsett om du söker efter sandaler med platå, lädersandaler eller en viss typ av sandaler (svarta, beigefärgade, vita eller någon annan färg) kan du hitta dem till ett förmånligt pris.


Hur ska sandaler sitta?

Det är viktigt att sandaler för dam passar ordentligt för att undvika blåsor eller skavsår. De ska sitta säkert runt foten, men samtidigt inte vara för tighta eller för lösa. Det är också viktigt att de har en bra sula för att ge stöd och minska risken för att trötta ut fötterna.


Hur stora ska sandaler vara?

När det gäller storlek på sandaler, bör du alltid köpa rätt storlek. Undvik att välja sandaler som är för stora eller för små, eftersom de kan orsaka skador på fötterna. Det är också viktigt att tänka på att fötterna kan svullna under dagen, så det kan vara en bra idé att prova på sandalerna senare på dagen för att säkerställa en bra passform.


Kan man ha sandaler på begravning?

En vanlig fråga som dyker upp när det gäller sandaler är om de är lämpliga att bära på begravningar. Detta beror på begravningens specifika klädkod. Om klädkoden är formell eller traditionell, bör du undvika att bära sandaler och istället välja en mer formell sko. Om klädkoden är avslappnad eller okonventionell, kan du i vissa fall bära sandaler. Men det bästa är att dubbelkolla med begravningens arrangörer för att säkerställa att din klädsel är passande.


1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben