Linneskjortor

Linneskjortans fördelar är många. Ingen annan skjorta är så pass sval som linneskjortan på en varm sommardag. Linneskjortan är för dig som vill ha en välklädd men samtidigt bekväm look. Linneskjortor är skrynkliga i sin natur och detta ger den en unik karaktär.
44 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Du älskade skrynkliga linneskjorta

Linneskjortan är perfekt för dig som vill vara välklädd och samtidigt visa upp en avslappnad look. En lite småskrynklig linneskjorta är bland det snyggaste du kan bära på ett trevligt sommarmingel.

Var noga med storleken när du väljer linneskjorta. För du har väl snappat upp vad som sägs i sommarbruset: ”En linneskjorta som sitter åt, är värre än korrugerad plåt”. Så står du och väljer mellan två storlekar för din sommarskjorta herr i linne, välj den större storleken.


Linneskjortor är perfekta till shorts. Prova att mixa ett par mörka shorts med en ljus linneskjorta. Eller en knallröd linneskjorta med ett par beiga shorts. Eller hitta din unika stil med ton-i-ton i ett par färger som du gillar.

Dina vardagsbyxor och festkostymen funkar också fint ihop med linneskjortor. Testa gärna ett par tunna och somriga långbyxor i bomull eller stretch, det blir supersnyggt ihop med din linneskjorta. För en mer avslappnad look bör du undvika att stoppa in skjortan innanför byxlinningen, utan kan låta den hänga löst och ledigt utanför. Framförallt när du bär shorts.


Sätt färg på dig själv

Linneskjortan är ett av de plagg som det är kul att ha i flera somriga färger. Du får möjlighet att skifta look enkelt och snabbt mellan dina ibland kanske hektiska sommaräventyr. Genom att välja ut flera olika herrskjortor i linne som kompletterar varandra får du en mångsidig garderob som är lätt att använda vid många tillfällen.


På Johnells hittar du massor av bekväma linneskjortor för herr. Vi har över 100 olika linneskjortor herr att välja bland. Våra herrskjortor i linne finns i flera olika färger och modeller som kan matchas till såväl vardag som till mer festliga tillfällen.


Välj bland långärmade linneskjortor i slimline-modell och linneskjorta herr i olika färger som vit, beige, blå, röd, navy, gul, olivgrön och klassisk ljusblå. I sortimentet hittar du även kortärmade linneskjortor herr och flerfärgade långrandiga linneskjortor herr och snygga rutiga linneskjortor från kända varumärken.


Klicka dig runt så hittar du enkelt en eller två linneskjortor som passar dig perfekt.

1-3 vardagars leverans Fri frakt över 499kr* Öppet köp t.o.m. 8/1