Weekendbag

Stilren och läckra detaljer eller åt det mer sportiga hållet. Oavsett vad du väljer så har vi weekendbagen som passar för just dig och din stil från välkända varumärken.
7 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Weekendbags


Vad piggar upp bättre än en spontan weekendresa? Bara packa väskan och smita iväg mot nya äventyr i någon spännande storstad eller slå dank i en avkopplande miljö.

Oavsett vilken typ av resor du älskar är en weekendväska alltid ett välkommet inslag på färden. En weekendbag är en oumbärlig accessoar för alla män som gillar att resa. Oavsett om du ska på en romantisk weekendresa med din älskade eller på en affärsresa så har vi en weekendbag som passar just dina behov.


Weekendbags herr i skinn

En av de mest efterfrågade modellerna är en svart weekendbag herr i skinn. Denna populära weekendväska ger en elegant och sofistikerad touch till din outfit, samtidigt som den är praktisk och stor nog för att rymma allt du behöver för en kortare resa. Stilen är tidlös och passar perfekt för dig som vill ha en klassisk look som aldrig går ur tiden. Skinn är ett hållbart och slitstarkt material som tål daglig användning och omkringresande under många år.


Weekendbags herr i canvas

För dig som föredrar en mer avslappnad look finns det även canvas weekendbags. De är oftast lättare än sina skinn- och läderkollegor och är även vanligen ett billigare alternativ. Canvasweekendbags och weekendbags i nylon och polyester är oftast tåligare mot väder och vind vilket gör dem perfekta för resor till platser med ostadigt klimat.


Några saker att tänka på vid köp av en weekendbag herr

Tänk på hur mycket du behöver packa och välj en storlek på din weekendbag som rymmer det du behöver. En weekendväska herr är särskilt praktisk vid korta resor eftersom väsktypen inte kräver så stort bagageutrymme och är lätt att bära med sig.

Weekendbagen en oumbärlig accessoarer för alla män på resande fot. Oavsett vilken stil eller material du väljer kommer du att ha en praktisk och stilig väska där du kan packa allt du behöver för just din resa.


Välj ett material som passar dina behov och din stil. Skinn och läder ger en mer sofistikerad touch, medan canvastyg ger en mer avslappnad och sportig look. En canvasväska är även lättare att packa i en liten bil, på pakethållaren på din cykel eller i flygplanets handbagageutrymme.


Oavsett om du föredrar mjuka, hårda, sportiga eller eleganta weekendbags, har vi på Johnells något för dig. Ta en titt på vårt sortiment och hitta dina favoriter idag!


FAQ


Vilka material är weekendbags gjorda av?

Weekendbags kan vara gjorda av en mängd olika material inklusive skinn, läder, canvas, nylon eller polyester. En weekendbag herr svart skinn ger en mer sofistikerad touch medan en weekendbag canvas ger en mer avslappnad look. Nylon och polyester kan vara lättare och mer tåliga mot väder och vind, så de är ett bra alternativ för utomhusaktiviteter.


För vilka resor passar weekendbagen?

Weekendväskor är perfekta för kortare resor och helgutflykter när du bara behöver ha med dig det nödvändiga. De är också praktiska för sportinriktade resor där äventyr står på schemat eller affärsresor där du vill packa några dagars kläder och tillbehör som du behöver ha lättillgängliga. Om du planerar en längre resa kan du behöva en större väska, men för korta resor och weekendutflykter är en weekendbag det perfekta valet.


Hur ska man tänka vid köp av weekendbag?

När du väljer en weekendbag ska du väga in faktorer som storlek, material, modell och stil. Fundera på hur mycket du behöver packa och välj en weekendbag herr som har tillräckligt med utrymme för just dina äventyr. Välj även ett material som passar dina behov och din unika stil – till exempel weekendbag herr skinn eller läder för en mer sofistikerad look, eller canvas för ett mer avslappnat och sportigt utseende, eller en mörkgrön eller brun weekendbag för en lite mer jordnära stil.

3-5 vardagars leverans Fri frakt över 499kr* Öppet köp t.o.m. 8/1