Vinterjackor

Jackor för kvinnor

Vinterjackan håller dig per definition varm. Tät dunsammansättning, tjockt foder och luva är vanliga kännetecken. Ett tätare foder eller fyllning, ger bättre isolering och skydd mot kylan. Användningsområdet är det som bör styra valet, ifall den ska vara lång, kort, mer eller mindre vattenavstötande. Detsamma gäller ifall behovet av en luva finns. Det är ju trots allt en skillnad mellan att stå i skidspåret eller vid busstationen på väg till jobbet. Välj mellan flera handplockade vinterjackor i flera stilar och färger, från flera av världens största märken. Alla tillverkade i högsta kvalitét.

86 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Popularitet

Se även

Vinter kan du kallt räkna med

På vintern är en sak säkert. Det kommer att bli kallt. Frågan är bara hur kallt. Vinterjackan ska tillgodose många behov. För det första ska en vinterjacka dam hålla dig varm och skön. Utöver det vill du naturligtvis känna dig snygg när du promenerar omkring i såväl stadsmiljö som ute på landsbygden. Därför har vi på Johnells ett imponerande utbud av vinterjackor för alla stilar och temperaturer.

Slutkompromissat i vinter

Vintern betyder inte att du behöver kompromissa med din stil. Tvärtom. En varm vinterjacka dam med päls i hög kvalitet är ett av de snyggaste plaggen du kan bära när snön lyser vit på taken. Väljer du en svart vinterjacka dam är du helt rätt ute för många vintrar framöver, speciellt en vinterjacka dam i lång modell.

Byt stil ibland

Kanske är det dags för en svart vinterjacka dam i kort modell, svart vinterjacka dam med huva eller en varm vinterjacka dam från Parajumpers, Moose Knuckles, Didriksons, Peak Performance eller liknande. Om du kör bil till jobbet eller promenerar mellan olika kommunala transportmedel, tänk på att välja en modell som du enkelt kan knäppa upp, så du inte blir för varm på dina resor.

Vilka är de varmaste jackorna?

Det snabba svaret är de jackor som effektivt håller kylan på utsidan och värmen på insidan. Jackans vaddering mäts i gram per kvadratmeter (g/m2). Utöver det behövs ett tjockt yttermaterial som hjälper till att isolera värmen under en lång tidsperiod för att du ska må bra i kalla miljöer. Tänk även på hur väl jackan täcker din kropp, och väljer du en jacka med värmande innerfoder får du naturligtvis en ännu skönare upplevelse kalla dagar.


Alla Johnells dunjackor


När du ändå letar efter din favoritjacka kan du passa på att spana in andra intressanta plagg från vårt klädsortiment, inklusive t-shirts, kavajer, byxor, jackor, tröjor, skor och mycket mer.


Se Johnells hela sortiment

1-3 dagars leverans Fri frakt & Fria byten* Samla bonus i kundklubben