Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Upptäck sommarens nyheter - Shoppa här!

Dunjackor herr

Dunjackan är den jacka som utmärker sig med sina värmande egenskaper samtidigt som den är lätt och smidig att bära. För de som ägnar sig åt polarexpeditioner, bergsklättring eller utförsåkning är en lång dunjacka herr ett utmärkt val, erbjudande extra skydd och värme. Men det är inte bara för extrema förhållanden som dunjackor är perfekta. Idag finns det också tunna dunjackor för herr och lätta dunjackor för herr, som är idealiska för både höst och vår. Dessa jackor kombinerar värme med en lätt och flexibel design, vilket gör dem till ett utmärkt val för vardagligt bruk.
60 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Älska vintern med dunjackor av högsta kvalitet!

Frågan många ställer sig varje höst: Hur ska jag klara ännu en iskall vinter? Lösningen är naturligtvis en riktigt snygg och varm dunjacka av högsta kvalitet från Johnells. Den kommer att hålla dig på gott humör hela vintern lång. Och med tanke på hur många vintrar den kommer att glädja dig är den värd varenda krona.


Från sportiga dunjackor till praktiska täckjackor

Varje vintersäsong dyker det upp nya spännande dunjackor designade för en lång och kall vinter. Flera modeller av dunjackor herr har en sportig och tuff design, medan andra för tankarna till praktiska täckjackor herr i snygg klassisk design med flera coola detaljer. Vårt topptips för dunjackor herr är att kombinera värme och komfort med hög stilfaktor. En modern dunjacka passar perfekt för en avspänd, cool och urban vinterstil där du får chans att visa upp din personlighet, speciellt om du väljer en dunjacka herr från ett känt varumärke av högsta kvalitet.


Dunjackor för alla tillfällen

På Johnells älskar vi dunjackor och vintern. Vi köper in dunjackor av alla dess slag så att du enkelt kan hitta din favorit. Välj mellan en lång dunjacka herr, lättviktsjacka herr, tunn dunjacka herr, kort dunjacka herr. Välj gärna en tajt modell om du älskar att ta ut svängarna i pisten och få upp hög fart i puckelpisten. En lång modell dunjacka herr passar bäst för promenaden bort till after-skin eller när snöbollskriget rasar som mest mellan grannhusen. En tunn dunjacka herr under rock är också ett populärt alternativ för dig som ska stå stilla utomhus i kylan. Varför inte en lättviktsdunjacka herr, tunn täckjacka herr eller någon annan exklusiv dunjacka som får dig att hålla värmen?


Svart dunjacka herr eller en färgglad dunjacka herr?

Välj en fluffig dunjacka herr i någon fin neonfärg om du vill sticka ut från mängden. Perfekt för sena helgnätter ute på stan. För dig som vill sticka ut ännu mer har vi flera snygga designermodeller av dunjackor herr med iögonfallande mönster och färger. Vill du hellre gå under radarn lite, då ska du titta på en svart dunjacka herr, mörkgrå dunjacka herr eller en lättviktsjacka herr i valfri mörk färg.


Tunna dunjackor för dig som pendlar

Kom ihåg att tänka tjocklek på vintern. En dunjacka i hög kvalitet är ett av de bästa plaggen du kan bära när kylan biter sig fast. Pendlar du till jobbet? Då kan du välja en tunn dunjacka herr, så att du inte blir för varm när du promenerar mellan dina olika kommunala transportmedel eller tar bilen till jobbet.


Vill du variera dig med olika trendiga modeller av dunjackor hittar du allt på Johnells. Valmöjligheterna är i nästintill oändliga och kom ihåg att en exklusiv dunjacka herr kan du ha i många vintrar framöver. Välj mellan flera olika utvalda stilar från välkända märken av högsta kvalitet – lång eller kort dunjacka – tunn eller tjock dunjacka – från exempelvis Peak Performance, Parajumpers, Sail Racing, Moose Knuckles, Mackage, Stone Island, Didriksons, Belstaff och Canada Goose dunjacka herr.


Håll kylan borta, håll stilen nära. Hitta den perfekta dunjackan på Johnells. Du kan även hitta fina dunjackor rea i vår outlet.


/FRÅGOR/


Vilken dunjacka är varmast?

Tre saker påverkar generellt jackans möjlighet att hålla värme; jackans längd, yttermaterialet och stoppningen. Beroende på vad du ska göra och har för värmebehov utomhus är jackans längd bra att väga in i ditt val av dunjacka herr. En enkel regel är; ju längre jacka desto mer värme (om du jämför jackor med likadan isolering). Om du behöver hålla värmen under längre tid är jackans yttermaterial en viktig ingrediens. Med blöt snö eller regn på jackan kan du snabbt bli blöt och kall. Titta om jackan har tejpade sömmar som ger förbättrat skydd mot väta. Fyllningen är också viktig. Olika sorters fyllning för olika sorters väder. Dun är perfekt för dig som ska vistas i kylslagna miljöer och samtidigt inte vill ha en alltför stor jacka. Dun är den varmaste stoppningen du kan hitta. Dunfyllningen ger mest värme i förhållande till vikt. Däremot isolerar den sämre om dunet blir fuktigt. Dun har bättre andningsförmåga än syntetisk stoppning. I dag finns å andra sidan många moderna varianter av syntetfyllning där flera har liknande egenskaper som vanlig dunstoppning. Till skillnad från dunfyllning klarar syntetfyllning fukt utan att isoleringsförmågan sjunker. Däremot klarar syntetstoppningen inte samma extremkyla som dun klarar.


Är dunjackor vattentäta?

Flera modeller av våra dunjackor fungerar i blöta miljöer. Läs under specifikationer om exempelvis dunjackan är vattenavvisande och vindavvisande. Vi har exempelvis pufferjackor utformade för att ge dig maximalt skydd tillverkad av återvunnen polyester, fluorkarbonfritt tyg och vaddering av ansvarsfullt producerat dun (upp till 600 fill power) som ger dig både värme och komfort. Eller dunparkas herr tillverkade i ett vind- och vattenavstötande material. Kika även på lättviktsdunjackor i smal passform som också är vind- och vattenavvisande som håller dig torr och varm länge.


Vilken dunjacka under rocken?

Tunna dunjackor är väldigt populära att ha under en lång rock för att hålla värmen extra bra, framförallt när du ska stå stilla utomhus kalla dagar för att exempelvis se något evenemang. Titta närmare på en tunn Parajumper herr dunjacka och modeller av Peak dunjacka herr i tunn design.


Hitta din favorit när det gäller dunrock herr, dunjackor herr, dunjacka hoodie herr, dunjacka herr rea, tunn dun jacka, lättviktsdun jacka, lång dun jacka, dunjacka med naturpäls, grå dunjacka i smal passform, svart dunjacka i en längre modell, lättdunjacka och Parajumper dunjacka i olika färger på Johnells.se.

1-3 vardagars leverans Fri frakt från 999 kr Samla bonus i kundklubben