Vårjackor

Vårjackor är framtagna för att stå emot vind, lättare regn, samtidigt som de ska andas. De har vanligtvis ljusare färger, även om svart alltid kommer vara en vanligt förekommande jackfärg. Lättviktsdun, bomull och syntet är vanligt förekommande material. Välj mellan flera handplockade vårjackor i flera stilar och färger, från flera välkända märken. Alla tillverkade i högsta kvalitét.
99 artiklar
Visa:
SORTERA EFTER
Relevans

Skönaste vårtecknet – en ny vårjacka!

Bekväm eller snygg…? Varm eller cool…? Varför välja?! Med en riktigt schysst vårjacka kan du behålla din look oavsett väder och temperatur. Om du vill visa upp din stil under flera säsonger behöver du investera i en vårjacka av mycket hög kvalitet, som du kan trivas med i många år framöver. Snålar du finns det risk att du ångrar dig. Hos oss på Johnells hittar du ett brett utbud av kvalitetsjackor från kända varumärken i garanterat hög kvalitet.


Hur väljer man en jacka för våren?

En snygg vårjacka herr är en viktig pusselbit när du vill förstärka din stil i vår. Därför bör du ta god tid på dig för att hitta din favorit. Är du inne på att ha flera olika vårjackor i garderoben? Då är regeln att satsa på minst en mer uppklädd jacka, såsom en Peak Performance vårjacka herr i en klassisk färg, som du kan ha till både jobbet och på fritiden, och sedan fylla på med fler vårjackor i helt andra färger. Är du en stor kille, eller bara vill få plats med mer kläder under jackan, ska du sikta in dig på en vårjacka i plus size.


Vilka jackor passar vårmodet?

En favorit bland modelejonen just nu är en snygg Parajumpers vårjacka eller en Gant vårjacka som finns i flera olika utföranden och färger. Komplettera med en vårjacka i dun för vårens lite kyligare stunder.


Vilken är den bästa lätta jackan?

Svårt att svara på. Men det är helt klart värt att investera i en tunn vårjacka herr som kan användas till mer lediga tillfällen. Eller så kan du klä dig i en hoodie ihop med sneakers för en sportigare feeling. Glöm inte heller bort jeansjackan som alltid är en klassisk lätt vårjacka som passar till nästan allt. Finns i flera olika färger.


Äventyra inte äventyret

Är du den äventyrliga typen som inte skyr hårt väder ska du välja en funktionsjacka med Gore-Tex från exempelvis Peak Performance eller Sail Racing – två svenska varumärken som tillverkar både funktionella och tåliga plagg i mycket hög kvalitet för alla väderförhållanden.


Hur väljer man storlek på jackor?

Under specifikationer kan du läsa mer om jackans form, om det är en smal eller vid passform. Utgå från vad du normalt sett trivs i och köp samma eller välj att gå ned eller upp i storlek beroende på vilken passform plagget har. Kom ihåg att kika in i vår outlet, där hittar du billiga vårjackor herr i flera olika stilar och storlekar.

3-5 vardagars leverans Fri frakt över 499kr* Öppet köp t.o.m. 8/1